fbpx

Otavan Opiston uutiskirje 2/2022

Otavan Opiston logo

Otavan Opisto on Mikkelissä sijaitseva, vuonna 1892 perustettu perinteikäs kansanopisto

Kesä saapuu Mikkelin Otavaan!

Kesä on parasta aikaa Mikkelissä ja Otavan Opistossa. Luonto on vehreä ja kukoistava, linnut laulavat ja ihmiset hymyilevät kampuksella kilpaa auringon kanssa. Nyt on juuri oikea hetki osallistua kesäkursseille ja juhlistaa samalla 130-vuotiasta kansanopistoa. Otavan Opiston kesä täyttyy musiikista ja yhdessä olosta! 

Kun koulu loppuu, alkaa kesä! Mikkelissä kesälomalle solahdetaan lasten ja nuorten Viestintäleirin merkeissä. Viestintäleiri järjestetään jälleen parin vuoden pakollisen koronatauon jälkeen, joten nyt kannattaa tulla mukaan tekemään lehtiä, videoita, radio-ohjelmia ja saamaan uusia ystäviä. Leiri järjestetään yhteistyössä Viestintäkasvatuksen seuran kanssa.  Innostava leiri mediakärpäsen puraisemille koululaisille: Viestintäleiri 2022


Kesä ja musa!

Kesällä Otavassa on jälleen tarjolla kaikki perinteiset jazzmusiikin helmet soittajille ja laulajille. Kannattaa liittyä saman tien Otavan Tähdet -ryhmään Facebookissa, koska sielläkin soitetaan ja lauletaan yhdessä iloista ja kuplivaa jazzia!

Kitarakurssi: Suoraa asiaa jazzista 13.6.-16.6.2022
Saksofonin rooli rytmimusiikissa, instrumentin hallinta ja improvisoinnin perusteet 13.-16.6.2022
Pop/Jazz-laulukurssi 20.-23.6.2022
Klassisen jazzin yhtyesoittokurssi 25.7.-29.7.2022

Kurkkaa täältä lisää Otavan Opiston kesäkursseja ja vietä virkistävä lomanen täysihoidolla Otavan Opiston emäntien runsaiden patojen äärellä!

Huom! Kesäkurssit voit maksaa kätevästi myös ePassilla, Smartum- tai Edenred- sovelluksella.


Sivistystä nyt ja tulevaisuudessa!

Mitä on sivistys tässä ajassa? Millaista sivistystä tarvitsemme tulevaisuudessa? Entä miten tulevaisuus on läsnä sivistyksessä?

Delfoi – tulevaisuuden tutkimuksen menetelmäosaajat kokoontuvat kesäkuussa Otavan Opistolle sivistys-teeman äärelle. 

Lue lisää: Delfoi-paja 


Ammatillista täydennyskoulutusta heti kesän jälkeen

Vahvista ammatillista osaamistasi laadukkaiden monimuotokoulutustemme avulla. Koulutusten moduulit sisältävät lähiopetusta, etäopetusta, tuettua etäopiskelua ja oppimistehtäviä alan asiantuntijoiden ohjauksessa.  Loistavia tilaisuuksia verkostoitua uusien kollegoiden kanssa! Lue lisää ja hae koulutukseen.

Luontokuvauksen ammatilliset perusteet
Psykofyysisen psykoterapian perusteet
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja


Kampuksen kuulumisia

Uusin Otavan Sanomat on ilmestynyt!

Otavan Sanomat on Otavan Opiston aikuisten perusopetuksen opiskelijoiden tuottama opiskelijalehti. Otavan Sanomat on ilmestynyt jo vuodesta 2009 asti ja lehti tuotetaan nykyisin projektimuotoisesti osana opiskelijoiden opintoja.

Lue uusin Otavan Sanomat

Ihanaa kesää kaikille toivottaen
Otavan Opiston väki

Tietosuojaseloste

Takaisin arkistoon