fbpx

Pop/Jazz-laulukurssi 20.-23.6.2022 (Otava)

20.-23.06.2022

Pop/jazz-laulukurssilla musiikkityyli on vapaa, ja joukkoon sopivat ihan kaikki rytmimusiikin laulamisesta kiinnostuneet laulajat. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus laulamiseen ja rohkeus kokeilla uutta riittää. Kurssin sisältö suunnitellaan ilmoittautuneiden kiinnostuksen ja osaamistason mukaan.

Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen vaivattomaan ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä. Lisäksi tutustutaan laulaen ja kuunnellen erilaisiin musiikkityyleihin sekä niiden laulutapoihin ja tulkintaan. Samat perusasiat pätevät kaikissa. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla laulamista julkisesti – ja tietysti aidosti kannustavassa seurassa!

Vuoden 2022 leirin teema on ”Laulaen läpi elämän”. Tiedossa on rento ja kehittävä kurssi, joka pitää sisällään yksin ja yhdessä laulamisen lisäksi myös paljon antoisia keskusteluja laulamisesta ja yhdessäoloa päivän opetuksesta illanistujaisiin asti. Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ja harjoitellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaalin avulla selvitetään osaamista ja kiinnostuksen kohteita sekä pureudutaan kurssin teemaan. Se lähetetään ja palautetaan ennen leiriä.

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä illanviettoja varten mukaan.

Ajankohta

maanantai 20.6.2022 – torstai 23.6.2022

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii Susanna Mesiä, joka on Metropolia ammattikorkeakoulun musiikin tutkinnon lehtori. Hän on koulutukseltaan musiikin tohtori sekä pop/jazz-laulunopettaja. Susannan rohkaiseva ja ammattitaitoinen opetus ja leiriläisten mainio yhteishenki vetävät monet leirille joka vuosi! 

Toisena kurssin opettajana toimii musiikin lehtori ja pop/jazz-laulunopettaja Nacera Ketroussi. Naceran läsnäoleva ote, kannustava ja yksilölliset tarpeet huomioiva opetus tuo leirille yhdessä tekemisen riemua, naurua ja laulua.

Hinta

Kurssimaksu on 325€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksu (100€/ilmoittautuminen); varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Varausmaksu (100 e) ja jäljelle jäävä kurssimaksu (225 e) sekä mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssimaksun ja majoituksen voi vaihtoehtoisesti maksaa kurssin aikana käteisellä ja pankki-tai luottokortilla Otavan Opistolla lähtökahvien yhteydessä; kurssimaksun (ei majoitusta) voi maksaa myös ePassilla (kulttuuri) tai Smartum- tai Edenred- sovelluksilla.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

135€/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)

60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.