fbpx

Kitarakurssi: Suoraa asiaa jazzista 13.6.-16.6.2022 (Otava)

13.-16.06.2022

Oletko aina halunnut oppia soittamaan kitaralla jazzia? Haluaisitko pystyä improvisoimaan tavallisia kappaleita ja osallistumaan paikallisiin jameihin? Haluaisitko laajentaa käsitystäsi kitaransoitosta ja viedä sen uudelle tasolle?

Suoraa asiaa jazzista -kitarakurssi auttaa sinua kaikessa tässä. Opettaja Petri Krzywacki on jo vuosien ajan tarkentanut opetustapojaan, joilla hän opettaa selkeästi perusasiat, laajentaa niitä kunkin oppilaan toiveiden ja taitojen mukaan, sekä poistaa samalla tehokkaasti jazzmusiikin ympäriltä tarpeetonta monimutkaisuuden vaikutelmaa.

Kurssin perusajatuksena on se, että soittaakseen jazzia kitaristin täytyy ensin tutustua sille ominaisiin rakennuspalikoihin (rytmit, soinnut ja melodialinjat) sekä kuunnella jazzia tarkalla korvalla saadakseen otteen tuosta usein niin vaikeana pidetystä musiikin lajista. Kurssin avulla voit nyt todellakin säästää paljon aikaa ja vaivaa, koska oikeansuuntaisharjoittelun voit aloittaa heti selkeän ja systemaattisen opetuksen ansiosta.

Musiikillisten asioiden lisäksi kurssilla käydään tarvittaessa läpi soittotekniikkaa sekä instrumentin ja välineistön tuntemusta. Suoraa asiaa jazzista -kitarakurssi sopii kaiken tasoisille soittajille, vaikkakin jonkinlainen soittotausta on hyvä olla. Nuotinlukutaito ei ole pakollinen.

Petri Krzywacki on pitkän linjan jazzmuusikko ja opettaja, jolla on paljon kokemusta jazzin eri tyylien soittamisesta. Otavan Opistossa hän on pitänyt kitarakurssia jo vuodesta 2009, ja palaute on ollut erittäin positiivista vuodesta toiseen.

Petrillä on myös YouTubessa opetusvideoita, joita seuraamalla voit helposti saada käsityksen hänen opetuksensa tyylistä ja tasosta.  Lisätietoja täällä

Kurssille valmistaudutaan ennakkotehtävien avulla; opettaja lähettää kaikille kurssilaisille yhteistä oppimateriaalia, johon kurssilaiset tutustuvat oma-aloitteisesti, mutta tuetusti jo ennen kurssia –  näin luodaan yhteinen pohja kurssilla käytäville asioille jo etukäteen.

Samanaikaisesti kitarakurssin kanssa Otavan Opistolla on tarjolla Saksofonikurssi, jonka opettajana toimii muusikko, musiikkipedagogi ja musiikin maisteri Kaisa Siirala.

Mahdollisuuksien mukaan kummankin kurssin osallistujista muodostetaan pienyhtyeitä, joissa kurssilaiset voivat harjoitella yhdessä suosikkikappaleitaan.

Ajankohta

maanantai 13.6.2022- torstai 16.6.2022

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajan toimii kitaristi Petri Krzywacki.

Hinta

Kurssin hinta on 325€/hlö (sis. koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriat) Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksut (ei koske majoitusta) voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay tai Edenred-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa: 

60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

135€/1 hh (3 yötä, sis. aamiainen)    

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.                                                                                                                                                            

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan tai sitä ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.