Laskutustiedot

Verkkolaskutusosoite

Verkkolaskuosoite: 003701651163
Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
Operaattorin välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskutusosoite on sama Mikkelin kaupungin kaikilla yksiköillä, joten laskuilla tulee näkyä viitteenä Liikelaitos Otavia sekä yksilöity tieto siitä, mille kustannuspaikalle/tiimille ja/tai hankkeelle lasku kuuluu. Laskun lisätiedoissa tulee näkyä tilaajan nimi. Näiden tietojen perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön.

Toimittajaportaali

Basware Oyj ylläpitää toimittajille maksutonta palvelua, jonka avulla voi lähettää sähköisiä laskuja. Portaali on tarkoitettu esimerkiksi toimittajille, joilla vähän laskuja tai ei erillistä laskutusjärjestelmää.

Ohjelman tuki: p. 0600 97373 (3 €/min + pvm) tai tukipyyntölinkki

Osoite paperilaskuille

Paperilasku vain poikkeustapauksessa, jos ei ole mahdollisuutta laskutukseen sähköisesti: Mikkelin kaupunki
PL 1043
00026 BASWARE
Y-tunnus: 0165116-3
VAT-numero: FI01651163

Laskujen skannauspalvelu

Laskujen skannauspalvelu palvelee sähköpostitse mikkeli@bscs.basware.com (mikäli ei voi lähettää verkkolaskuja). Huomioikaa, että skannauspalveluun lähetetään vain ostolaskuja, eikä osoitetta saa käyttää muun postin osalta tai tavaran toimitusosoitteena.

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei lasku ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Ostolaskumme ja niiden kierrätyspalvelu hoidetaan Meidän IT- ja talous Oy:n toimesta. Lisätietoja: mikkeli.ostoreskontra@meita.fi