fbpx

Otavan Opiston uutiskirje 1/2021

Keväinen tervehdys Otavan Opistolta

Otavan Opiston uutiskirje pyörähtää taas käyntiin tauon jälkeen.
Vuosi 2020 vietettiin Opistollakin melko poikkeuksellisissa oloissa, kun koronapandemian takia koulutuksia peruuntui ja siirtyi verkkoon. Tällä hetkellä koulutuksia toteutetaan edelleen paljon verkon välityksellä, mutta myös kampuksella on päästy oppimaan ja kohtaamaan toisiamme turvaväleistä huolehtien.

Opisto suuntaa luottavaisesti kohti kesää 2021.

Kuukauden teema: Lääkislinja ja Luonnontiedelinja – haku auki!

Otavan Opiston lukuvuoden mittaiset valmentavat koulutukset tarjoavat perehdytyksen lukion biologian, fysiikan, kemian ja matematiikan sisältöihin. Näistä koulutuksista saat hyvät valmiudet menestyä pääsykokeissa tai yo-kokeissa. Seuraavat ryhmät starttaavat syksyllä 2021 ja haku näihin koulutuksiin on nyt käynnissä.

Keväällä on tarjolla myös maksuttomia webinaareja, joissa pääset tutustumaan näihin aiheisiin! Lue lisää:
Lääkislinja
Luonnontiedelinja

Parasta keväässä ja kesässä: Verkkokursseja ja kesäjazzit

Otavan Opistolla järjestetään kevään mittaan interaktiivisia ja toiminnallisia verkkokursseja. Esimerkiksi luontokuvausta, musiikkia ja sometaitoja voit opiskella turvallisesti kotoa käsin.
Verkkokurssit

Ihana kesä ja Otavan Opiston perinteiset kesäkurssit ovat jo nurkan takana. Tulevana kesänä pääosassa on jazz. Kesän kursseilla opitaan soittamaan ja improvisoimaan sekä kitaralla että saksofonilla.

Rumpukesäleirillä tarjoillaan taimauksen pitkä oppimäärä ja rakennetaan rumpalin sisäinen pulssi. Kesä huipentuu tietenkin klassisen jazzin yhtyesoittokurssiin!
Kesäkurssit

Tapahtui kampuksella:

Tulevaisuuskapseli avautui ja sulkeutui jälleen

Vuonna 2001 joukko Otavan Opiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sulki aikakapseliin aikansa esineitä ja terveisiä tulevaisuuteen.

Kapseli säilöttiin Opiston puutalon vintille, ja avattiin 12.2.2021. Katso linkin takaa mitkä kapselin ennusteet kävivät toteen, sekä mitä tilaisuudessa suljettu uusi ”korona-ajan” kapseli pitää sisällään.

Tapahtuma live-striimattiin ja on katsottavissa YouTubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=E38jQZ2NQxY

Haku aikuisten maahanmuuttajien perusopetukseen on auki

Maahanmuuttajakoulutukset

Toivotamme kaunista ja aurinkoista kevättä ja tervetuloa taas Otavan Opiston lämpimään tunnelmaan oppimaan uutta ja tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja!

Seuraava uutiskirje ilmestyy toukokuussa 2021.

Terveisin

Otavan Opiston väki

Takaisin arkistoon