fbpx

Vinkkejä sooloiluun – saksofonin ja improvisoinnin perusteet 10.6.-13.6.2024 (Otava)

10.-13.06.2024

Haluaisitko sinäkin oppia soittamaan hienoja saksofonisooloja bändin kanssa?

Saksofonikurssilla soitetaan ensi kesäkuussa rytmimusiikkia saksofonilla ja syvennytään paitsi soittotekniikkaan myös improvisoinnin opetteluun. Lisäksi luodaan käytännön harjoitusten kautta hyviä harjoittelukäytäntöjä, harjoitellaan soolon soittoa ja valmistellaan omaa esitettävääateriaalia – ja ennen kaikkea soitetaan paljon yhdessä!

Kurssilla pääset tutustumaan sektiosoittoon yhdessä muiden saksofonistien kanssa ja soolon soittoon kitarasäestyksellä. Kurssin lopuksi halukkaat pääsevät myös esiintymään.

Kurssi on suunnattu kaiken tasoisille saksofoninsoiton harrastajille, jotka haluavat kehittää taitojaan edelleen sekä saada uusia eväitä omatoimiseen harjoitteluun.

Ennen kurssia tutustutaan opettajan lähettämiin yhteisiin ennakkotehtäviin sekä ohjatusti valitaan henkilökohtaisesti työstettävää materiaalia oman tason ja kiinnostuksen mukaan. Materiaalin kanssa auttava nuotinlukutaito on suositeltavaa. Aiempaa kokemusta jazzin saralla ei edellytetä.

Opetus

Opetusmenetelminä ovat yksityistunnit, yhteissoitto muiden saksofonistien kanssa, koko ryhmälle räätälöitävät harjoitukset sekä henkilökohtaiset harjoitukset (yhteisen ajan ulkopuolella). 

Samanaikaisesti Saksofonikurssin kanssa Otavan Opistolla on tarjolla myös Kitarakurssi: suoraa asiaa jazzista, jonka opettajana toimii kitaristi Petri Krzywacki. Petri on pitkän linjan jazzmuusikko ja taitava opettaja, jolla on paljon kokemusta jazzin eri tyylien soittamisesta.

Mahdollisuuksien mukaan kummankin kurssin osallistujista muodostetaan pienyhtyeitä, joissa kurssilaiset voivat harjoitella yhdessä suosikkikappaleitaan.

Ajankohta

maanantai 10.6.2024 – torstai 13.6.2024

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajana toimii muusikko, musiikkipedagogi ja musiikin maisteri Kaisa Siirala.

Hinta

Kurssin hinta on 355€/hlö (sis. koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriat).  Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun ja majoituksen voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa: 

60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

135€/1hh (3 yötä, sis. aamiainen)    

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätiedot

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa ja osallistujat valitaan ilmoittautuneiden keskuudesta. Ryhmästä pyritään järjestämään näin jo etukäteen mahdollisimman toimiva kokonaisuus. 

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksuun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksua ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2024 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.