fbpx

Verkkoluento: Lintujen ja nisäkkäiden kuvaus ti 16.1.2024 klo 18.00-20.15

16.01.2024

Kuva Ville Heikkinen

Ville Heikkinen on Kuhmon Iivantiirassa asuva palkittu luontovalokuvaaja. Hän voittanut Vuoden Luontokuva -kilpailun kaksi kertaa, 2017 ja 2019. Hän on kilpailun historiassa vasta neljäs kuvaaja, joka on onnistunut uusimaan voittonsa.

Heikkisen kuvauskohteina ovat mm. kuukkelit, käpytikat, erilaiset tiaiset ja piennisäkkäät, jotka vierailevat hänen pihapiirissään sekä Kuhmon lähimetsien muut luonnonvaraiset asukkaat.

Taidokkailla luontokuvillaan, niiden tarinoilla ja tunnelmilla Ville Heikkinen haluaa puhutella ja koskettaa katsojaa monin eri tavoin.

Aikataulu

Verkkoluento järjestetään tiistaina 16.1.2024 klo 18.00 – 20.15.

Paikka

Verkkoluento järjestetään Otavan Opiston hallinnoimalla Zoom- kokoussovelluksella; luento on reaaliaikainen ja mahdollinen chat-viestintä tapahtuu myöskin reaaliaikaisesti.

Luennon ylläpitäjänä ja juontajana toimii ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen Suomen Luontokuvainstituutista. Luennon lopussa on varattu aikaa vapaalle keskustelulle.

Hinta

Luennolle osallistuminen maksaa 20 e/osallistuja (sis. alv 24%), joka veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Kaikille luennolle ilmoittautuneille ja luentomaksun maksaneille lähetetään linkki luentotilaan tiistaina 16.1.2024 noin klo 10.00. Linkki on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa kolmannelle osapuolelle.

Luento tapahtuu reaaliajassa eikä siitä ole mahdollista saada tallennetta luennon jälkeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle 11.1.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan luentomaksun 20 e (sis. alv 24%). Luentomaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan luennon.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.