fbpx

Verkkoluento: Kasvien ja luonnon yksityiskohtien lähikuvaus ke 6.3.2024 klo 18.00-20.15

06.03.2024

Kuva Taru Rantala

Taru Rantala on itseoppinut luontokuvaaja, joka kuljeskelee kameransa kanssa kotinsa lähiympäristössä kuvaten lähinnä tunnelmallisia makrokuvia kasveista ja erilaisista yksityiskohdista. Hän voitti Vuoden Luontokuvan 2018 kuvallaan kissankellosta.

Kuviinsa Taru taltioi kauniita värimaailmoja, pehmeyttä, valoja ja muotoja pyrkien tuomaan näkyville omia sisäisiä tunnelmiaan luonnon kautta. Ajatuksena hänellä on nauttia luonnossa olemisesta ja välittää samaa tunnetta katsojillekin. Taru on myös käyttänyt kuvaamisessa vanhoja vintage-objektiiveja jo kymmenen vuoden ajan.

Aikataulu

Verkkoluento järjestetään keskiviikkona 6.3.2024 klo 18.00 – 20.15.

Paikka

Verkkoluento järjestetään Otavan Opiston hallinnoimalla Zoom- kokoussovelluksella; luento on reaaliaikainen ja mahdollinen chat-viestintä tapahtuu myöskin reaaliaikaisesti.

Luennon ylläpitäjänä ja juontajana toimii ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen Suomen Luontokuvainstituutista. Luennon lopussa on varattu aikaa vapaalle keskustelulle.

Hinta

Luennolle osallistuminen maksaa 20 e/osallistuja (sis. alv 24%), joka veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta.

Kaikille luennolle ilmoittautuneille ja luentomaksun maksaneille lähetetään linkki luentotilaan keskiviikkona 6.3.2024 noin klo 10.00. Linkki on henkilökohtainen eikä sitä saa jakaa kolmannelle osapuolelle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu luennolle 1.3.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

HUOM! Järjestämme myös Luonnon lähikuvaus ja luovat kuvaustekniikat -verkkokurssin 5.3.-14.3.2024, jossa on vielä muutama paikka vapaana. Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaa ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan luentomaksun 20 e (sis. alv 24%). Luentomaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan luennon.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.