fbpx

Stand up-kurssi – lupa laukoa 12.-14.4.2024 (Otava)

12.-14.04.2024

Onko sinulla pöytälaatikot pullollaan tekstejä, jotka vain etsivät itselleen sopivaa ulospääsyreittiä? Vai oletko oman elämäsi ”havukka-ahon ajattelija”, joka syttyy ilmiliekkeihin, kun saa ratkoa maailman pieniä ja suuria arvoituksia yleisön edessä? Otavan Opiston stand up-kurssilla mikään näistä toiveista ei jää puolitiehen!

Uutuuskurssilla tutustaan komiikan perusteisiin ja komiikan erilaisiin lainalaisuuksiin, opitaan ymmärtämään mistä stand up -jutut koostuvat sekä harjoitellaan erilaisten työkalujen avulla omien stand up -juttujen kirjoittamista. Kurssilla opetus on suomenkielistä.

Kurssi sisältää sekä teoriaosuuden että runsaasti monipuolisia käytännön harjoituksista. Olipa unelmanasi sitten stand up -komiikan tekeminen ja esittäminen tai vaikkapa uudenlainen tapa tuottaa elävää tekstiä esimerkiksi työssäsi, on tämä kurssi juuri sinulle!

Kurssin sisältö

Kurssi sisältää mm. seuraavat aihe-alueet:

  • kurssilaisten tutustuminen toisiinsa, ryhmädynamiikan luominen ja ryhmäyttäviä harjoitteita (esim. improharjoitteet)
  • mitä on stand up? (stand up’in lyhyt historia)
  • stand up -juttujen rakenne ja miten jutut saavat lopullisen muotonsa
  • oman tekstin tuottaminen erilaisten kirjoitusharjoitusten avulla
  • erilaiset vitsitekniikat ja niiden harjoitteleminen ryhmässä
  • esiintymiseen liittyvien asioiden läpikäyntiä (mm. harjoitellaan lavalla olemista ja tekstien esittämistä ryhmän edessä)
  • käytännön keikkavinkkejä (esim. miten pääsee keikoille, miten keikoilla toimitaan jne.)

Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä valmisteltavaksi ennen kurssia ja se lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

12.-14.4.2024

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

pe 12.4.2024 klo 17.30 – 20.30
la  13.4.2024 klo 9.00 – 16.00
su 13.4.2024 klo 9.00 – 15.00

Opettaja

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaa joensuulainen stand up -koomikko Janne Hyttinen, jolla on lähes 10 vuoden kokemus stand upin tekemisestä.

”Sympaattinen Janne Hyttinen on jokaisen mummon lempilapsi, ainakin hetken. Päältä viaton pikkupoika, mutta pinnan alta ärsyttävän fiksu. Jannen komiikka on arkisia havaintoja rennolla Pohjois-Karjalan murteella.”

Hinta

Kurssin hinta on 225 e/hlö (sis. opetuksen, ennakkotehtävät, ohjauksen ja kurssiohjelmanmukaiset ruokailut; majoitus erikseen). Kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun (ei sis. majoitusta) voi myös maksaa kurssin aikana ePassilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksilla.

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö) ja majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 27.3.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), mikäli perut osallistumisesi kurssille. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 27.3.2024 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.