fbpx

Kohti tulevaisuutta – uusia maailmoja, tulevia tekijöitä – Anita Rubinin muistoseminaari 6.-7.9.2024 (Otava)

06.-07.09.2024

”Todellisuutemme rajat muuttuvat jatkuvasti. Päivittäin kantautuu median kautta tietoa uuden teknologian saavutuksista, jotka ovat toinen toistaan kiehtovampia ja jännittävämpiä. Uusia maailmoja avautuu nuoren eteen jokaisen uuden keksinnön myötä ja se, mikä vielä tänään tuntuu mahdottomalta, onkin jo huomenna mahdollista. Mahdollisen rajat piirtyvät päivittäin uudelleen kumoutuakseen taas uuden tiedon edestä hetken kuluttua. Mikään ei tunnu enää sillä tavalla pysyvältä ja varmalta, että sen varaan voisi rakentaa elämänsä ja ripustaa oman todellisuutensa toiveineen ja tavoitteineen.” (Anita Rubin)

Tulevaisuudentutkija Anita Rubin (1952-2015) oli merkittävä toimija ja vaikuttaja tulevaisuudentutkimuksen ja nuorisotutkimuksen kentällä, ja hänen pitkäjänteinen työnsä on inspiroinut jo vuosikymmenten ajan monia tulevaisuudentutkijoita ja eri alojen monitieteellisiä ammattilaisia.

Kaksipäiväisen seminaarin aikana nostetaan esiin Anita Rubinin elämäntyön lisäksi tulevaisuuskuvia ja nuorisotutkimusta sekä kuullaan useita aiheeseen liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja. Seminaarin teemaa laajennetaan tutustumalla käytännönläheisesti tekoälyn tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin tulevaisuudentutkimuksen työkaluna.

Seminaari tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia tulevaisuudentutkimuksen parissa toimivien kollegoiden kanssa.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry ja Otavan Opisto.

Ajankohta

perjantai 6.9.2024 – lauantai 7.9.2024

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Seminaarin ohjelma

Tutustu muistoseminaarin ohjelmaan täällä

Hinnat

Muistoseminaarin hinta on 95€/hlö (sis. osallistumisen ohjelmaan ja työpajoihin sekä ohjelman mukaiset ruokailut; majoitus erikseen).

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50e/hlö/yö, sis. aamiainen tai 2hh/25 e/hlö/yö, sis. aamiainen); huonevarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Osallistumismaksu sekä mahdollinen majoittuminen laskutetaan seminaarin jälkeen ilmoittautumislomakkeeseen merkittyjen tietojen mukaisesti.

Osallistumismaksun ja majoituksen voi maksaa tapahtuman aikana myös käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred-sovelluksilla. Kysy lisätietoja: kurssit@otavanopisto.fi

Ilmoittautuminen

Muistoseminaariin ilmoittaudutaan 23.8.2024 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.  

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 23.8.2024 tapahtuneesta peruutuksesta veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatusta majoituksesta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun ja varatun majoituksen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.