fbpx

Karaokekurssi – tunnetta tulkintaan 7.-9.6.2024 (Otava)

07.-09.06.2024

Sähäkkä kesäinen viikonloppukurssi kaikille karaoken ystäville. Mukaan vain rohkeasti niin iki-ihanat suomileidit kukkamekoissaan kuin maailmalla karaistuneet suomipopin soturitkin – jokaiselle löytyy takuulla se oma bravuuri!

Kurssilla lauletaan karaokea, opiskellaan musiikin tulkintaa ja harjoitellaan esiintymistä turvallisesti neljän seinän sisällä ilman yleisöä. Keskustellaan laulamisen lomassa myös kilpailemisesta ja karaokekilpailuihin osallistumisesta. Kurssipäivien välissä onni suosii rohkeita myös kaupungin karaokeareenoilla.

Kurssilla jokaisella osallistujalla on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta ryhmäopetustilanteessa, jossa kukin kurssilainen on vuorollaan ohjattavana ja muut ryhmän jäsenet seuraavat opetusta – ja varmasti oppivat silloin yhtä lailla itsekin.

Karaoken suomenmestari ja laulunopettaja Pete Nikulainen on ohjannut useita karaokekursseja eri puolella Suomea ja tällä kurssilla hän tutustuttaa osallistujat myös karaokelaitteistoonsa sekä antaa ohjeita erityisesti biisien tulkintaan ja äänenkäyttöön. Biisejä Petellä on takataskussa 10 000 kpl, joten enemmän on silloin enemmän.

Aika

7.-9.6.2024

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

perjantai 7.6.2024 klo 17.00 – 20.30
lauantai 8.6.2024  klo 9.00 – 16.30
sunnuntai 7.6. klo 9.00 – 15.00

Opettaja

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaa muusikko, laulunopettaja ja karaoken suomenmestari Pete Nikulainen.

Hinta

Kurssin hinta on 255€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ruokailut; majoitus erikseen).

Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- ja luottokortilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksilla tai e-Passilla (kulttuuri).

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö) ja majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 15.5.2024 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen)

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), mikäli perut osallistumisesi. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2024 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin