fbpx

Todellisuuden tutkimuskeskus: Utopiakonsultaatio 17.12.2022

Kuva, joka sisältää kohteen taivas, ulko, vesi, ranta

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva: Saara Hannula

Utopiakonsultaatio on mielikuvituksellinen maailmanparannussuunnitelma, joka avartaa välittömästi osallistujan mielentilaa ja avaa uusia näkymiä elämään.

Utopiakonsultaatiossa konsultti kohtaa kokijan, toisen ihmisen. Konsultin johdattelemana he tarkkailevat ja tutkivat ympäristöä yhdessä esityksellisin harjoittein ja etsivät uusia tapoja sijoittua ympäröivään todellisuuteen. Esityksen aineistona on kaikki mitä ympäristö tarjoaa, ja se, miten asiakkaan toiveet, tunteet tai kysymykset heijastuvat ympäristöön. 

Utopiakonsultaatiossa pysähdytään yksityiskohtien äärelle etsimään, löytämään ja rakentamaan haluamaamme todellisuutta ja tekemään mahdottomasta mahdollista. Utopiakonsultaatio avaa mahdollisuuden pysähtyä ja hypätä sivuun säännöistä, jotka usein kutsuvat meitä tietynlaiseen olemiseen ja jopa tarkkaamattomuuteen suhteessa itseemme ja ympäröivään todellisuuteen ja sen kerroksiin. Jokainen Utopiakonsultaatio syntyy dialogissa asiakkaan kanssa ja on siksi ainutlaatuinen.

Mitä sivistys on tässä ajassa? – työpajan osallistujilla on mahdollisuus saada oma Utopiakonsultaatio lauantaina 17.12.2022 klo 11–13.45 välisenä aikana Viikin kirjastossa. Paikalla on kaksi utopiakonsulttia, joista kumpikin ottaa vastaan yhden kokijan kerrallaan. 

Aikataulu: Utopiakonsultaatiolähdöt Ryhmätyötilasta Viikin kirjastolla. 

10.00 Aloitus
10.15  Real-Time Delfoin tulosten purku
11.00-11.45  Delfoi-koulutuksen sadonkorjuu/ Todellisuudentutkimuskeskus, utopiakonsultaatioita
11.45- 12.15 Kahvitauko
12.15 -13.00 Delfoi-koulutuksen sadonkorjuu/ Todellisuudentutkimuskeskus, utopiakonsultaatioita
13.00-13.45 Delfoi-koulutuksen sadonkorjuu/ Todellisuudentutkimuskeskus, utopiakonsultaatioita
13.45- 14.00 Pajan lopetus

Kesto: 20 min

Utopiakonsultaatioon ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kaksi Seminaarin/koulutuksen osallistujaa tulee lähtöpisteeseen aikataulun ilmoittamana aikana, josta Utopiakonsultit ottavat kummankin kokijan omaan 20 minuutin mittaiseen konsultaatioon.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!