fbpx

Otavan Opiston uutiskirje 3/2021

Otavan Opiston uutiskirje 3/2021
Otavan Opisto Otavan Opisto on Mikkelissä sijaitseva, vuonna 1892 perustettu perinteikäs kansanopisto
Otavan Opiston uutiskirje 3/2021

Syksyllä opiskellaan jälleen!

Otavassa on vietetty aktiivinen kesä jazzin ja musiikkikurssien pyörteissä. Syksyn väriloistoa kohti mennään luonnon ehdoilla: valokuvataan luontoa ja luonnonilmiöitä.

Somemanagerointia opiskellaan etenkin verkossa, vaikka on Otavan kampuskin taas täynnä monikulttuurista elämää!

Tervetuloa taas kursseille ja tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä!

Kuukauden teema: Tulevaisuuden tutkimuksen Delfoi-koulutus 

Otavan Opistossa pitkään toimineessa Delfoi-koulutuksessa perehdytään tulevaisuudentutkimuksessa käytettävään Delfoi-asiantuntijamenetelmään. 

Koulutus koostuu kerran kuussa järjestettävistä pajoista sekä ohjatusta etäopiskelusta, jolloin osallistuja työstää omaa tutkimustaan tai projektiaan. 

Tule rohkeasti mukaan Delfoi-pajaan tai kysy lisätietoja Jukka Tikkaselta (jukka.tikkanen@otavanopisto.fi)! Alkuun pääsee myös tutustumalla koulutuksen esittelyyn.

Tulevaisuudessa tavataan!

Tartu hetkeen – ajankohtaista syksyn tarjonnasta!

Kun rakkaasta harrastuksesta saa tulla intohimo tai tarvitset uutta potkua ammattiisi, opiston valokuvauskoulutukset syventävät osaamista. Opiston koulutuksissa kuvataan tänä syksynä paitsi luontoa, niin myös luonnon- ja taivaanilmiöitä. Luontokuvauksen ammatilliset perusteet -koulutukseen on haku auki vielä hetken. Kurkkaa lisätiedot ja muu tarjonta koulutuskalenterista.

Kampuksen kuulumisia 

Kampuksella on taas elämää, kun monikulttuuristen koulutusten lukuvuosi käynnistyi elokuussa. Vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella opistolta tai laittaa suoraan hakemus tammikuussa 2022 alkaviin koulutuksiin!

Otavan Opiston aikuislukiossa on erityinen valinnainen oppiaine Kestävän tulevaisuuden opinnot, jossa keskitytään kestävän kehityksen, tulevaisuuden tutkimuksen ja systeemisen ajattelun teemoihin ja taitoihin. Parasta aikuislukiossa on tietenkin ruokailu, kuten eräs opiskelija kertoo! Katso video aikuislukion sivulla.

 

Värikästä syksyä toivoo,

Otavan Opiston väki

 

Facebook Twitter Youtube Instagram
Tietosuojaseloste
Otavan Opisto
Otavantie 2 B, 50670 Otava
Takaisin arkistoon