fbpx

Webinaari: Tekoälyvalmentaja opetuksen tukena eri oppiasteilla 20.5.2024 klo 15.00-15.45

20.05.2024

Tekoälyvalmentaja -webinaarissa pohditaan maanantaina 20.5.2024 klo 15.00 – 15.45 tekoälyn roolia opetusalalla, kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää opetuksessa ja millaisia haasteita tekoälyn käytöstä ja soveltamisesta mahdollisesti aiheutuu ja miksi.

Ketkä ovat tekoälyn tulenkantajia kouluissa?

Tekoälyvalmentajat ovat tulevaisuuden osaajia: he neuvovat, ohjaavat ja kouluttavat opetushenkilöstöä eri oppiasteilla hyödyntämään ja soveltamaan tekoälyä monipuolisesti ja tehokkaasti eri oppiaineiden opetuksessa ja erilaisten oppimisprosessien tukena.

Tekoälyvalmentaja –koulutuskokonaisuuden tavoitteena on kouluttaa uusia tekoälyosaamisen asiantuntijoita opetusalan organisaatioihin eri kouluasteille ja varhaiskasvatukseen. Koulutus sopii esim. opettajille, opetusalan tai osaamisen kehittämisen asiantuntijoille, joiden työnkuvaan kuuluu nyt tai tulevaisuudessa oman ja muiden tekoälyosaamisen kasvattaminen.

Koulutuskokonaisuuden sisältöjä webinaarissa esittelee KM, FM Jukka Lehtoranta. Jukka on taustaltaan luokanopettaja ja tietotekniikan aineenopettaja. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on työskennellyt erilaisissa digipedagogissa kehittämis- ja täydennyskoulutushankkeissa. Kuluneiden vuosien aikana hän on pitänyt useita satoja tekoälyyn liittyviä koulutuksia. Lisäksi hän tekee väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistoon aiheesta, miten tekoäly vaikuttaa opettajuuteen.

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti Tekoälyvalmentaja-koulutuksesta kiinnostuneille sekä muille opetusalan asiantuntijoille, joka haluavat saada lisätietoa tekoälystä opetuksen tukena. Lue lisää Tekoälyvalmentaja –koulutuksesta täältä

Webinaariin osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu torstaihin 16.5.2024 mennessä alla olevan linkin kautta; osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen perjantaina 17.5.2024.