fbpx

Webinaari: Matkalla Lääkikseen? It’s corona time!

14.-15.03.2021

Osallistu Otavan Opiston Lääkislinjan koronawebinaariin veloituksetta!

Otavan Opiston Lääkislinjan webinaarissa käydään läpi COVID-19 -koronaviruksen rakenne ja toimintaperiaate – loistava tilaisuus kerrata lukion biologiaa lääketieteen valintakokeen toiseen vaiheeseen tai ylioppilaskoetta varten.

Samalla kuulet, millaisia ovat parhaat käytänteet viruksen torjumiseksi kotioloissa ja miksi Lääkislinjan opettaja biokemisti Hanna Immonen suosittelee pesemään kädet nimenomaan saippualla.

Webinaarin toisena teemana on tehohoito koronapandemian aikana. Tehohoitoon erikoistunut kokenut asiantuntijalääkäri kertoo kuvin ja sanoin millaista on sairaalassa annettava tehohoito ja miksi osa koronaan sairastuneista päätyy tehohoitoon.

Oiva tilaisuus tutustua Lääkislinjaan

Webinaarissa tapaat Otavan Opiston Lääkislinjan opettajan Hanna Immosen – Hanna kertoo mielellään lisää Lääkislinjan tehokkaasta monimuoto-opiskelusta ja lukuvuoden aikana opiskeltavista sisällöistä, kysy lisää hanna.immonen@otavanopisto.fi

Tutustu tästä kahden viime vuoden lääkislinjalaisen tarinaan siitä, kuinka he ponnistivat yliopisto-opintoihin Otavan Opiston Lääkislinjalta.

Lisätietoja webinaarista saat Hanna Immoselta, hanna.immonen@otavanopisto.fi

Hae mukaan oppimaan lisää!

Otavan Opiston Lääkislinjan 2021-2022 haku on auki 30.7.2021 saakka!

Hae Lääkislinjalle tästä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.