fbpx

Webinaari 26.5.2020: Matkalla Lääkikseen? It’s corona time!

26.05.2020

Osallistu Otavan Opiston Lääkislinjan koronawebinaariin veloituksetta!

Otavan Opiston Lääkislinjan webinaarissa käydään läpi COVID-19 -koronaviruksen rakenne ja toimintaperiaate – loistava tilaisuus kerrata lukion biologiaa lääketieteen valintakokeen toiseen vaiheeseen tai syksyn ylioppilaskoetta varten.

Samalla kuulet, millaisia ovat parhaat käytänteet viruksen torjumiseksi kotioloissa ja miksi biokemisti suosittelee pesemään kädet nimenomaan saippualla.

Webinaarin toisena teemana on tehohoito koronapandemian aikana. Tehohoitoon erikoistunut kokenut asiantuntija-lääkäri kertoo millaista on sairaalassa annettava tehohoito ja miksi osa koronaan sairastuneista päätyy tehohoitoon.

Webinaariin osallistujilla on mahdollisuus kommentoida tai kysyä lisää aiheista webinaarin aikana suullisesti tai chatin kautta.

Webinaareihin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla henkilökohtainen osallistumislinkki ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen osallistujat saavat webinaarien tallenteet käyttöönsä.

Oiva tilaisuus tutustua Lääkislinjaan

Webinaarissa tapaat livenä myös Otavan Opiston Lääkislinjan opettajan Hanna Immosen – webinaarin lopussa sana on vapaa ja kerromme mielellämme lisää Lääkislinjan tehokkaasta monimuoto-opiskelusta.

Tutustu tästä kahden viime vuoden lääkislinjalaisen tarinaan siitä, kuinka he ponnistivat yliopisto-opintoihin Otavan Opiston Lääkislinjalta.

Ilmoittautuminen Lääkislinjan webinaariin on päättynyt. Kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Webinaarin tallenteet

Webinaari : COVID-19 –koronavirus ja tehohoito

  • Aika: tiistai 26.5.2020 klo 14.00 – 15.00
  • Sisältö: koronaviruksen rakenne ja toiminta; koronavirus ja tehohoito
  • Hanna Immonen & Matti Suistomaa
  • Linkki tallenteeseen

Lisätietoja webinaarista saat Hanna Immoselta, hanna.immonen@otavanopisto.fi

Hae mukaan oppimaan lisää!

Otavan Opiston Lääkislinjan 2020-2021 haku on auki 30.7.2020 saakka!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.