fbpx

Soalin varjo XXII -pöytäroolipeli 12.-14.11.2021 (Otava)

12.-14.11.2021

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Pelottomat sankarimme tunkeutuivat edellisessä seikkailussa loputtomien maanalaisten luolien syvyyksiin tarkoituksenaan pelastaa vangitut Oktasoturit vaarallisilta mustilta haltioilta. Onnistuuko tämä uljas pelastustehtävä, vai ilmestyvätkö sankarimme enää koskaan maan pinnalle?

Soalin varjo -pelisarja jatkaa vauhdikasta menoaan totuttuun tapaansa. Pelin aikana noudatamme marraskuussa vallitsevia pandemiaan liittyviä määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta peliin osallistuminen on kaikille mahdollisimman turvallista. Otavan Opistolla on tarjolla käsidesiä ja maskeja pelaajien käyttöön sekä pelitila järjestellään siten, että turvavälit voidaan säilyttää koko pelin ajan.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudetkin pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun, eikä aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ohjatusti ennen pelin alkua.

Aika

12.-14.11.2021

Aikataulu

perjantai 12.11.2021 klo 15.00 – sunnuntai 14.11.2021 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli) / Otavan Opiston verkkoalusta

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Mahdollisen lähitapaammisen aikana Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 10.11.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 10.11.2021 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.