fbpx

Tyylit tutuiksi -karaokekurssi 5.-7.5.2023 (Otava)

05.-07.05.2023

Nyt ei itketä perjantaina, lauantaina eikä sunnuntaina! Silloin nimittäin lauletaan täyttä kaulaa Otavan Opiston juhlasalissa ja tutustutaan yhdessä erilaisiin musiikkilajeihin eli genreihin – ja kokeillaan miten sukkelaan ne solahtavat karaoke-estradeille. 

Sähäkällä kurssilla opiskellaan myös äänen käyttöä, musiikin tulkintaa ja harjoitellaan luontevaa esiintymistä turvallisesti neljän seinän sisällä. Kurssipäivien välissä onni suosii rohkeita Mikkelin karaokeareenoilla.

Riemukas yhdessäolo vanhojen ja uusien tuttavuuksien seurassa huipentuu sunnuntaina levyjulkkareihin – jokainen kurssilainen saa mukaansa oman ja itse laulamansa uunituoreen Otava Karaokehits 2023 –tallenteen. Jää sitten kaikilla jotain kerrottavaa jälkipolville!

Toivotamme tervetulleiksi kurssille kaikki kiekuvat rokkikukot tai sellaisiksi aikovat, tulevien vuosien tangokuninkaalliset, iskelmätaivaan ikkunaprinsessat ja juurimusiikille sydämensä menettäneet.

Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä valmisteltavaksi ennen kurssia ja se lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Aika

5.-7.5.2023

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

pe 5.5. klo 17.30 – 20.00
la  6.5. klo 9.00 – 16.00
su 7.5. klo 9.00 – 15.00

Opettaja

Pete Nikulainen, muusikko, laulunopettaja, kulttuurituottaja AMK sekä karaoken SM 2012

Hinta

Kurssin hinta on 195€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ruokailut; majoitus erikseen). Kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun (ei sis. majoitusta) voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- ja luottokortilla, ePassilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksilla.

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö) ja majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen.

Kurssille ilmoittaudutaan 26.4.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 21.4.2023 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.