fbpx

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti 22.-24.1.2021 (siirretty 14.-16.1.2022)

22.-24.01.2021

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista – lahjoita itsellesi hiljaisuutta, omaa aikaa ja uusia unelmia! Tilaa hengittää sisään ja ulos. Hirvensalmen sydäntalven hämyinen maisema kietoo sinut tiukasti lempeään syleilyynsä.

Viikonlopun mittaisessa hiljaisessa mindfulness –retriitissä sinulla on lupa rauhoittua ja kuunnella ainoastaan itseäsi sekä syventää omaa harjoittamistasi. Asetumme hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja keho-meditaatioon, mindfulness-joogaan) ja vietämme viikonlopun hiljaisuudessa kommunikoimatta muiden kuin itsemme kanssa.

Retriitti sisältää ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista ja se sopii parhaiten mindfulnessiin ja sen menetelmiin jo jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta jne. koko retriitin ajaksi.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 22.1.2021 klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 24.1.2021 klo 15.00.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Rauhala, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 465€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa).

Retriitin toteutuminen edellyttää 14 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Seuraamme pysyvästi pandemiatilanteen etenemistä ja tiedotamme sen mahdollisista vaikutuksista retriitin toteutumiseen hyvissä ajoin ennen retriitin alkua.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (200€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; valitse maksutavaksi laskutus, jolloin laskutamme varausmaksun ennen retriitin alkua. Jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssin voi maksaa myös Smartum-kulttuuriseteleillä, Smartum Saldolla, Edenred-sovelluksella (kulttuuri) tai ePassilla kokonaan tai osissa. Kysy myös muista vaihtoehdoista!

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 7.12.2020 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan retriitin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 7.12.2020 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.