Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti 27.1.-29.1.2023 (Hirvensalmi)

27.-29.01.2023
Satulinna talvella
Satulinna, Hirvensalmi

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista – lahjoita itsellesi omaa aikaa ja uusia ajatuksia!

Viikonlopun mittainen hiljainen mindfulness -retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua ja pitää huolta itsestäsi. Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa kommunikoimatta muiden kanssa ja suuntaamme koko huomiomme ainoastaan omaan kokemukseemme.

Asettuminen hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja kehomeditaatioon, mindfulness-joogaan) tarjoa hyvän tilaisuuden irrottautua automaattisista arkisista toimista ja syventää omaa harjoittamista.

Retriittiviikonloppu sisältää ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista. Viikonloppu sopii mindfulnessiin jo jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua retriitin ajaksi kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta, kellosta jne.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 27.1.2023 klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 29.1.2023 klo 15.00.

Noudatamme viranomaisten antamia koronasuosituksia sekä seuraamme aktiivisesti koronatautiin liittyvää uutisointia; mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotamme osallistujille hyvissä ajoin.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Viljakainen, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 499€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa). Kartanohotelli Satulinnan viehättävästi sisustetut yhden hengen huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa.

Retriitin toteutuminen edellyttää 15 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssiosallistuminen varataan ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta; kurssimaksun varausmaksu (200 e/ilmoittautuminen) laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja loppusumma laskutetaan kurssin jälkeen tai sen voi maksaa kurssin alussa käteisellä.

Varausmaksua ei palauteta; varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa. että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Kurssimaksun voi maksaa myös ePassilla, SmartumPay-, Edenred- tai Eazybreak –sovelluksella. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen toivomasi maksutapa/maksutavat ja summat.

Huom! Älä maksa sovelluksellasi mitään ennen kuin olet sopinut erikseen maksutapahtumasta Otavan Opiston kanssa – kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen retriittiin pe 16.12.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 16.12.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.