fbpx

Täyttä elämää -hiljaisuuden retriitti 14.1.-16.1.2022 (Hirvensalmi) – siirtyy myöhempään ajankohtaan!

14.-16.01.2022
Kuva: Satulinna

Vapauta itsesi arkisista askareista ja aikatauluista ja lahjoita itsellesi aikaa ja uusia ajatuksia.

Viikonlopun mittainen hiljainen mindfulness -retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua ja pitää huolta itsestäsi. Vietämme viikonlopun hiljaisuudessa eli kommunikoimatta muiden kanssa ja suuntaamme koko huomiomme ainoastaan omaan kokemukseemme.

Asettuminen hiljaisuuteen ja mindfulnessin perusharjoitteisiin (istumameditaatioon, kävely- ja kehomeditaatioon, mindfulness-joogaan) tarjoa hyvän tilaisuuden irrottautua automaattisista arkisista toimista ja syventää omaa harjoittamista.

Retriittiviikonloppu sisältää ohjattua meditointia sekä hieman omaa harjoittamista. Viikonloppu sopii mindfulnessiin jo jonkin verran tutustuneille.

Mukaan tarvitset rennot ja miellyttävät vaatteet, jumppa-alustan, tyynyn ja lämpimän peiton. On myöskin suositeltavaa luopua retriitin ajaksi kirjoista, lehdistä, puhelimesta, tietokoneesta, kellosta jne.

Kurssin aikataulu

Retriitti alkaa perjantaina 14.1.2022 klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 16.1.2022 klo 15.00.

Noudatamme viranomaisten antamia koronasuosituksia sekä seuraamme aktiivisesti koronatautiin liittyvää uutisointia; mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotamme osallistujille hyvissä ajoin.

Paikka

Retriitti järjestetään Hirvensalmen Satulinnassa, Yrttitie 21, 52550 Hirvensalmi; tutustu Satulinnaan ja retriitin maisemiin täällä

Kurssin opettaja

Mari Viljakainen, psykologi, MSC-ohjaaja, mindfulness-ohjaaja CFM®
Kurssin opettaja on opiskellut MSC-ohjaajaksi Yhdysvalloissa, opettajana mm. Christopher Germer.

Hinta

Kurssimaksu on 475€/hlö (sis. ohjauksen, retriittiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen yhden hengen huoneessa). Retriitin toteutuminen edellyttää 14 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Kurssiosallistuminen varataan ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta; kurssimaksun varausmaksu (200 e/ilmoittautuminen) laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja loppusumma laskutetaan kurssin jälkeen tai sen voi maksaa kurssin alussa käteisellä.

Kurssimaksun voi maksaa myös ePassilla, SmartumPay-, Edenred- tai Eazybreak –sovelluksella. Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen toivomasi maksutapa/maksutavat ja summat.

Huom! Älä maksa sovelluksellasi mitään ennen kuin olet sopinut erikseen maksutapahtumasta Otavan Opiston kanssa – kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi

Ilmoittautuminen

Huom! Kurssille voi ilmoittautua 31.12.2021 saakka! (Ilmoittautuminen päättyy 7.12.2021).

Seuraamme pysyvästi koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (200€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 7.12.2021 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta (varausmaksu huomioidaan osana kurssimaksua).

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.