fbpx

Somemanagerin Master Class -kurssi 8.9.–11.12.2020

08.09.-31.12.2020

Syvennnä osaamistasi sosiaalisessa mediassa ja johda yhteisöjäsi maestron lailla!

Suosittu Somemanagerin peruskurssi saa jatkoa! Somemanagerin master class -kurssilla syvennetään sosiaalisen median osaamista ja otetaan some ammattimaisesti haltuun. 

Huom! Mikäli pandemiatilanne estäisi lähiopetuksen Otavassa, voidaan koulutus siirtää vaivattomasti verkkoon ja koulutus suoritetaan silloin verkkokurssina Otavan Opiston oppimisalustalla.

Kenelle?

Kurssi on avoin kaikille, joilla on hyvä perusosaaminen sosiaalisesta mediasta. Kurssi soveltuu erityisen hyvin jatkokoulutukseksi Otavan Opiston Somemanagerin peruskurssille. 

Kurssin rakenne

Koulutus sisältää neljä koulutuspäivää ja kaksi webinaaria 8.9.–11.12.2020. Koulutuksn lähiopetuspäivät järjestetään Otavan Opistolla Mikkelissä ja webinaarit verkossa Otavan Opiston oppimisalustalla.

Jokaiseen lähitapaamiseen valmistaudutaan etukäteen lähetettävien ennakkotehtävien avulla. Ennakkotehtävät saattavat pitää sisällään esimerkiksi kurssilla tuotettavien sisältöjen käsikirjoitusta tai erilaisten some-sisältöjen tekemistä. Koulutuspäivien väleihin sijoittuu itsenäistä etäopiskelua, jolloin jokainen pääsee viemään kurssin opit omiin somekanaviinsa. Etäopiskelun ohjaus tapahtuu kurssille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli) 

Laajuus

Koulutuksen laajuus on 12 ov ja koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. Koulutuksen kaikilla lähijaksoilla (neljä lähiopetuspäivää ja kaksi webinaaria) on läsnäolovelvollisuus (edellytys osallistumistodistukselle).

Koulutuksen aikataulu

Moduuli 1: 1.9.–31.10.2020 Sosiaalisen median kohderyhmät, kanavat ja sisällöt 

Lähiopetuspäivät ti–ke 8.–9.9.2020 klo 10–16 / 9–15
Ensimmäisessä moduulissa selvitämme mitä sosiaalisen median eri kanaville kuuluu syksyllä 2020. Koulutuspäivien aikana käydään läpi viimeisimmät kanavakohtaiset uutuudet, pohditaan sosiaalisen median sisältöjä ja tutustutaan Facebookin työkaluihin (mm. Facebook Business Manager ja Facebook Creator Studio).

Jokainen kurssilainen pääsee syventämään ymmärrystään omasta asiakaskunnastaan ja luomaan omille kanavilleen astetta tavoitteellisemman sisältöstrategian ja julkaisusuunnitelman.

Webinaari to 1.10.2020 klo 15–16 Webinaarissa paneudutaan sosiaalisen median trendeihin.

Moduuli 2: 1.11.–31.12.2020 Sosiaalisen median markkinointi sekä kuva- ja videosisällöt

Webinaari to 19.11. klo 15–16 Webinaarissa tutustutaan Instagram Storiesiin.

Lähiopetuspäivät to–pe 10.–11.12.2020 klo 10–16 / 9–15
Toisen moduulin lähiopetuspäivien aikana paneudutaan sosiaalisen median analytiikkaan ja dataohjautuvaan markkinointiin. Tämän lisäksi syvennytään tarkemmin Facebook-mainontaan ja tutustutaan uudelleenmarkkinointiin eli sosiaalisen median tageihin ja pikseleihin.
Sosiaalisen median kuva- ja videosisällöt, niiden kanavakohtainen optimointi sekä videoiden tekstittäminen ovat myös päivien aiheina. Erityisesti tarkastellaan Instagram Storiesin sisältöjä, käsikirjoittamista, tuotantoa ja mainontaa.

Kouluttajat

Kurssin kouluttajana toimivat Sara Miesmaa, Jenna Ojala ja Iiris Nokka sosiaalisen median asiantuntijayritys Siliä Oy:stä. Siliä kouluttaa sosiaalisen median vuorovaikutustaitoja ja yhteisömanagerointia sekä tuottaa sosiaalisen median sisältöjä videon, kuvan, tekstin ja vaikuttajayhteistöiden keinoin. Kouluttajat vastaavat useiden eri sosiaalisen median sivustojen ja yhteisöjen ylläpidosta. Kokemusta löytyy erityisesti kuluttaja- ja B2B-kanavien vuorovaikutuksesta, yhteisöjen osallistamisesta yhteiseen sometekemiseen sekä videoviestinnästä.

Siliä Oy on koordinoinut Otavan Opiston somemanagerikurseja jo useiden vuosien ajan.

Hinta

Koulutuksen hinta on 420 €/hlö (sis. opetuksen ja koulutusohjelman mukaiset ruokailut Otavan Opistolla) Huom! Majoitus erikseen.

Opiskelupaikka varataan maksamalla varausmaksu (100 €/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä joko välittömästi verkkopankissa tai laskulla; jäljelle jäävä maksu ja mahdollinen varattu majoitus Otavan Opistolla laskutetaan ennen kurssin alkua.

Kurssimaksun voi maksaa myös koulutuksen ensimmäisen lähijakson aikana Otavan Opistolla käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä tai SmartumPay-sovelluksella. Kysy lisätietoja: kurssit@otavanopisto.fi

Koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään 10 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Majoitus

Koulutuksen aikana on majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa kahden hengen huoneissa 25 €/hlö/yö (sis. aamiainen). Tiedustele vapaita huoneita hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua kurssit@otavanopisto.fi!

Lisätiedot

Sähköpostitse kurssit@ otavanopisto.fi tai puhelimella 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 18.8.2020 mennessä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100 €/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta/koulutuksesta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta osallistumismaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan osallistumismaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.