fbpx

Soalin varjo XXV -pöytäroolipeli 30.9.-2.10.2022 (Otava)

30.09.-02.10.2022

Eeppinen seikkailu jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Pohjois-Laedan maailmassa sattuu ja tapahtuu. Amulettien etsijät jatkavat elämäänsä tehtäviensä parissa, mutta nyt pelaajat pääsevät tutustumaan Soalin varjon fantasiamaailmaan vasta maailmalle lähteneiden hahmojen silmien kautta.

Kaukaisin Ranta – tuo pienen eteläisen saariston kotikylä on jo kaukana, kun ryhmä rantautuu mantereelle Ruzandan suurkaupunkiin. Linnasaaren korkeat muurit välkkyvät auringossa, Maagisaaren torni heijastelee kaikkia sateenkaaren värejä. Satama häämöttää kauempana kuhisten kaoottista toimintaa. Kotikylän toiveet painavat päälle, mutta maailma vetää hahmoja joka suuntaan. 

Soalin varjo – pelisarja jatkaa totutun vauhdikasta menoaan, vaikka tarinaa katsotaankin nyt toisesta kulmasta toisten pelihahmojen silmin. 

Tervetuloa sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun, eikä aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ohjatusti ennen pelin alkua.

Aika

30.9.-2.10.2022

Aikataulu

perjantai 30.9.2022 klo 18.00 – sunnuntai 2.10.2022 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Mahdollisen lähitapaammisen aikana Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 23.9.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 23.9.2022 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.