fbpx

Soalin varjo XXIV -pöytäroolipeli 20.-22.5.2022 (Otava)

20.-22.05.2022
Vanhoja metallisia taisteluvarusteita ja suojia

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Soalilaisten vallatusta kylästä pelastetut pakolaiset matkaavat sankareidemme kanssa kohti Ruzandaa. Kylä – tuo pieni joen varrella sijaitseva asumus – oli hylättävä, koska musta Soalin aalto raakalaisten toimesta voi pyyhkäistä sen yli milloin tahansa uudelleen. Selviävätkö pakolaiset Ruzandan korkeiden kivimuurien suojaan, vai käykö heille ja sankarillisille pelihahmoille kalpaten?

Soalin varjo – pelisarja jatkaa totutun vauhdikasta menoaan. Tälläkin kertaa otetaan pandemiatilanne huomioon sen mukaisesti, mikä se on. Pelissä otetaan huomioon voimassa olevat ohjeistukset, ja se toteutetaan mahdollisimman turvallisesti. Otavan Opistolla on tarjolla käsidesiä ja maskeja pelaajien käyttöön.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun, eikä aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ohjatusti ennen pelin alkua.

Aika

20.-22.5.2022

Aikataulu

perjantai 20.5.2022 klo 18.00 – sunnuntai 22.5.2022 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Mahdollisen lähitapaammisen aikana Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 13.5.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 13.5.2022 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin