fbpx

Soalin varjo XXIII -pöytäroolipeli 11.-13.2.2022 (Otava)

11.-13.02.2022
Vanhoja metallisia taisteluvarusteita ja suojia

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Joki virtaa mustana kuin örkkien veri, kun urheat sankarimme matkaavat etelään mieli väsyneenä mutta päättäväisenä. Maanalaisten valtavien luolastojen jälkeen on hyvä viimein matkata kirkkaan taivaan alla.  Mutta vihollinen – tuo armoton ja verenhimoinen ruojakejoukko idästä – on levittäytynyt salakavalasti Laedan sisämaahan vallaten kyliä ja ottaen orjia. Ovatko vaarat siis lainkaan jääneet taakse? Mitä seikkailijain tie tuo vielä tullessaan – suurta kunniaa vai karvasta murhetta?

Soalin varjo -pelisarja jatkaa vauhdikasta menoaan totuttuun tapaansa. Pelin aikana noudatamme helmikuussa vallitsevia pandemiaan liittyviä määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta peliin osallistuminen on kaikille mahdollisimman turvallista. Otavan Opistolla on tarjolla käsidesiä ja maskeja pelaajien käyttöön sekä pelitila järjestellään siten, että turvavälit voidaan säilyttää koko pelin ajan.

Tervetuloa mukan sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudetkin pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun, eikä aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ohjatusti ennen pelin alkua.

Aika

11.-13.2.2022

Aikataulu

perjantai 11.2.2022 klo 18.00 – sunnuntai 13.2.2022 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Mahdollisen lähitapaammisen aikana Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 9.2.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 9.2.2022 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.