fbpx

Soalin varjo XXI -pöytäroolipeli 27.-29.8.2021

27.-29.08.2021

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Pelottomat sankarimme löysivät edellisessä seikkailussa valtavan kivisen lohikäärmegolemin alta kolmannen himoituista kahdeksasta amuleteista. Mutta missä ovat viisi muuta muinoin kätkettyä voimaesinettä? Löytävätkö elävät legendamme seuraavan amuletin, vai onnistuuko pahuus viimeinkin nielaisemaan heidät synkeisiin varjoihinsa?

Soalin varjo -pelisarja jatkaa vauhdikasta menoaan totuttuun tapaansa. Pelin aikana noudatamme elokuussa vallitsevia pandemiaan liittyviä määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta peliin osallistuminen on kaikille mahdollisimman turvallista. Otavan Opistolla on tarjolla käsidesiä ja maskeja pelaajien käyttöön sekä pelitila järjestellään siten, että turvavälit voidaan säilyttää koko pelin ajan.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudetkin pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun, eikä aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ohjatusti ennen pelin alkua.

Aika

27.-29.8.2021

Aikataulu

perjantai 27.8.2021 klo 15.00 – sunnuntai 29.8.2021 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli) / Otavan Opiston verkkoalusta

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Mahdollisen lähitapaammisen aikana Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla erikseen (1hh/50€/yö tai 25hh/20€/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 20.8.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 20.8.2021 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.