fbpx

Soalin varjo XX -pöytäroolipeli 12.-14.3.2021 (Otava)

12.-14.03.2021

Soalin varjo – osa 20 tärähtää pelattavaksi kuin miljoona volttia!

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa!

Uljaat sankarimme ovat löytäneet valtavan kivisen lohikäärmegolemin, jonka alla putoaa synkkä pimeä kuilu mittaamattomiin syvyyksiin. Vailla epäilyksen häiväkään he laskeutuvat kohti syvyyksiä uhkaavia vaaroja löytääkseen yhden kätketyistä amuleteista. Löytävätkö elävät legendamme seuraavan amuletin, vai onnistuuko pahuus viimeinkin nielaisemaan heidät synkeisiin varjoihinsa?

Soalin varjo – pelisarja jatkaa totutun vauhdikasta menoaan. Tälläkin kertaa otetaan  pandemiatilanne huomioon sen mukaisesti, mikä se maaliskuussa on. Pelissä otetaan huomioon voimassa olevat ohjeistukset, ja se toteutetaan mahdollisimman turvallisesti. Otavan Opistolla on tarjolla käsidesiä ja maskeja pelaajien käyttöön.

Tervetuloa sekä uudet että vanhat pelaajat! Uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun. Aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ennen pelin alkua.

Aika

12.-14.3.2021

Aikataulu

perjantai 12.3.2021 klo 15.00 – sunnuntai 14.3.2021 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla erikseen (1hh/50€/yö tai 25hh/20€/yö)

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 5.3.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 5.3.2021 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.