fbpx

Soalin varjo XVI -pöytäroolipeli

07.-09.02.2020

Tule kokeilemaan pöytäroolipelien ihanuutta – aiempaa kokemusta ei tarvita!

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa. Edellisessä osassa jo mahtaviksi kehittyneet pelihahmot tutkivat muinaista rauniokaupunkia, joka tarjosi vihjeitä mystisestä menneisyydestä. Onko Soalin varjo siis laskeutunut Pohjois-Laedan ylle joskus aiemminkin? Onko sama kohtalo ihmiskansojen kohtalona myös nyt? Vai pystyvätkö hahmot pistämään kapuloita pahuuden syövyttäviin rattaisiin? Tämä selviää tulevassa pelissä Soalin varjo XVI! Pelinjohtajana toimii Leevi Heinonen.

Soalin varjo on pöytäroolipeli, jota on pelattu jo viidentoista osan verran. Vaikka kampanja ja tarina ovat edenneet hurjaa vauhtia, se ei estä uusien pelaajien mukaan hyppäämistä. Rohkeasti vain kokeilemaan roolipelien ihanuutta, aiempaa kokemusta ei tarvita!

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Aika ja paikka

Viikonlopun kestoinen pöytäroolipeli järjestetään perjantaista sunnuntaihin 7.–9. helmikuuta. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00.

Paikkana toimii Otavan Opisto Mikkelissä (Otavantie 2B, 50670 Otava).

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustelethan majoittumismahdollisuutta erikseen (kurssit@otavanopisto.fi tai 044 794 3565). Majoittautumisen hinta Otavan Opiston asuntolassa on yhden hengen huoneessa 50€/yö tai kahden hengen huoneissa 20€/hlö/yö.

Ilmoittautuminen

Kurssille voi ilmoittautua 24.1.2020 mennessä.

Lisätiedot

Lisätietoa kurssista saat Otavan Opiston kurssitoimistosta sähköpostitse kurssit@otavanopisto.fi tai puhelimitse 044 794 3565.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 24.1.2020 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.