fbpx

Soalin varjo XVII-pöytäroolipeli 2.-4.10.2020

02.-04.10.2020

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa. Uljaat sankarimme ovat päässeet mystisen varjokirkon jäljille. Tässä salaliitossa vaikuttaa olevan enemmän silmäätekeviä kuin kukaan on uskaltanut arvailla pahimmissa painajaisissakaan. Onko niin, että paha on ulottanut ohdakkeiset ulokkeensa myös ihmiskaupunkien syvimpiin rakenteisiin? Kuinka voi taistella  näkymätöntä vihollista vastaan, joka on jo ujuttautunut puolustuslinjojen läpi? Tämä selviää tulevassa pelissä Soalin varjo XVII!

Soalin varjo palaa pienen tauon jälkeen entistä ehompana! Meno on totutun vauhdikasta, mutta tällä kertaa huomioon otetaan myös pandemiatilanne sen mukaisesti, mikä se lokakuussa on. Pelissä otetaan huomioon voimassa olevat ohjeistukset, ja se toteutetaan mahdollisimman huolellisesti, jotta peliympäristö on turvallinen kaikille pelaajille.

Soalin varjo on pöytäroolipeli, jota on pelattu jo kuudentoista osan verran. Tästäkin huolimatta myös uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun. Aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä. Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin pelaajat!

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Aika ja paikka

Viikonlopun kestoinen pöytäroolipeli järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2.-4.10.2020. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00.

Paikkana toimii Otavan Opisto Mikkelissä (Otavantie 2B, 50670 Otava).

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustelethan majoittumismahdollisuutta erikseen (kurssit@otavanopisto.fi tai 044 794 3565). Majoittautumisen hinta Otavan Opiston asuntolassa on yhden hengen huoneessa 50€/yö tai kahden hengen huoneissa 25€/hlö/yö.

Ilmoittautuminen

Kurssille voi ilmoittautua 25.9.2020 mennessä.

Lisätiedot

Lisätietoa kurssista saat Otavan Opiston kurssitoimistosta sähköpostitse kurssit@otavanopisto.fi tai puhelimitse 044 794 3565.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 25.9.2020 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.