fbpx

Soalin varjo XIX -pöytäroolipeli 5.-7.2.2021 (Otava)

05.-07.02.2021

Soalin varjo – osa 19 tärähtää pelattavaksi kuin miljoona volttia!

Muinoin kätkettyjen amulettien etsintä jatkuu kuumeisena tässä hektisessä, mutta osallistujaystävällisessä pöytäroolipelisarjassa. Uljaat sankarimme ovat saaneet arvokkaan vihjeen seuraavan amuletin löytöpaikasta. Heidän tiensä vie haltioiden, pöllökarhujen ja örkkien keskelle. Miekat heiluvat hurmeisissa kaarissa ja loitsut lentävät kuin meteorisade.

Löytävätkö elävät legendamme seuraavan amuletin vai onnistuuko pahuus viimeinkin nielaisemaan heidät synkeisiin varjoihinsa?

Soalin varjo -pelisarja jatkaa totutun vauhdikasta menoaan. Soalin varjoa on pelattu jo kahdeksantoista osan verran. Tästäkin huolimatta myös uudet pelaajat pääsevät helposti mukaan seikkailuun. Aiempi kokemus roolipelaamisesta ei ole välttämätöntä.

Kurssille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ajoissa!

Sitovasti peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti materiaalia valmisteltavaksi ennen pelin alkua.

Pelin aikana noudatetaan voimassa olevia pandemiaohjeistuksia ja -rajoituksia. Seuraamme pandemiatilanteen etenemistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin ennen pelin alkua, jotta peli voidaan toteuttaa turvallisesti kaikille mukana oleville.

Aika

5.-7.2.2021

Aikataulu

perjantai 5.2.2021 klo 18.00 – sunnuntai 7.2.2021 klo 15.00

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Pelinjohtaja

Leevi Heinonen

Hinta

Viikonloppukurssin hinta on 25€/hlö (sis. peliosallistumisen); kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Ruokailut ja majoitus

Kaikki ruokailut omatoimisesti ja omakustanteisesti. Otavan Opistolla käytettävissä jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.

Tiedustele majoittumismahdollisuutta Otavan Opistolla erikseen (1hh/50€/yö tai 25hh/20€/yö)

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 31.1.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen 31.1.2021 saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet kurssimaksusta. Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.