fbpx

Saksofonin rooli rytmimusiikissa, instrumentin hallinta ja improvisoinnin perusteet 14.-17.6.2021 (Otava)

14.-17.06.2021

Kurssilla luodaan perustaa rytmimusiikin soittamiseen saksofonilla ja syvennetään ymmärrystä saksofonin äänenmuodostuksesta ja soundista. Tehdään rytmisiä harjoitteita ja tutkitaan yksinkertaisia tapoja käsitellä jazzille tyypillistä harmoniaa ja melodista sävelkieltä. Lisäksi luodaan käytännön harjoitusten kautta hyviä harjoittelukäytäntöjä, tutustutaan saksofonin rooliin yhtyeissä ja valmistellaan omaa esitettävää materiaalia. Kurssin lopuksi halukkaat pääsevät myös esiintymään.

Kurssi on suunnattu kaikentasoisille saksofoninsoiton harrastajille, jotka haluavat kehittää taitojaan edelleen sekä saada eväitä omatoimiseen harjoitteluun. Opetusmenetelminä ovat yhteissoitto muiden saksofonistien kanssa, koko ryhmälle räätälöitävät harjoitukset sekä henkilökohtaiset harjoitukset (yhteisen ajan ulkopuolella).

Ennen kurssia tutustutaan opettajan lähettämiin yhteisiin ennakkotehtäviin sekä ohjatusti valitaan henkilökohtaisesti työstettävää materiaalia oman tason ja kiinnostuksen mukaan. Materiaalin kanssa auttava nuotinlukutaito on suositeltavaa. Aiempaa kokemusta jazzin saralla ei vaadita.

Ajankohta

14.-18.6.2021 (ma-to)

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajana toimii muusikko, musiikkipedagogi ja musiikin maisteri Kaisa Siirala.

Hinta

Kurssin hinta on 295€/hlö (sis. koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriat) Huom! majoitus erikseen.

Kurssimaksu ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä (pankki- tai luottokorttimaksut mahdollisia arkisin Otavan Opiston ruokalan aukioloaikoina), ePassilla tai SmartumPay/Edenred/Eazybreakt –sovelluksilla.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

  • 135 €/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)  
  • 60 €/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

HUOM! Ilmoittautua voit 30.5.2021 saakka!

Ilmoittautuminen 15.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut varausmaksuun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksua ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2020 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.