fbpx

Rumputalvileiri: Feel the Groove – rummut puhuvat! 14.-16.1.2022 (Otava) – siirtyy tammikuuhun 2023!

14.-16.01.2022
Kuva Jari Flinck

Mistä on kunnon groove tehty? Ainakin soulista, funkista, bluesista ja jazzista – ja tietenkin svengistä! Nyt ei etsitä grooven tai svengin absoluuttista totuutta, vaan jokainen rumpali soittaa ne aina mieleisikseen.

Kurssilla tutkimme yhdessä, miten erilaiset rumpukompit saadaan groovaamaan ja svengaamaan kevyesti ja rumpalin työskentely kytkettyä saumattomasti bändin toisten soittajien svengiin.

Rumpalin tärkein yhteistyökumppani bändissä on aina basisti – miten rumpalin ja basistin yhteistyöstä saadaan mahdollisimman helppoa ja svengaavaa?

Leirin aikana tehdään myös runsaasti erilaisia harjoituksia, joiden avulla settisoitto avautuu ihan uusiin ulottuvuuksiin: harjoitellaan käsien ja jalkojen yhteistyötä ja tilanteita, joissa kädet ja jalat toimivatkin itsenäisesti toisistaan riippumatta (independence).

Kaikkien leirin harjoitusten tavoitteena on kiteyttää myös rumpusetin musikaalinen historia aina New Orleansista New Yorkiin ja selvittää miten rummuilla saadaan aikaiseksi rytmistä keskustelua! Rummut puhuvat!

Leirille ovat tervetulleita kaikki rytmimusiikin ystävät – opetuksesta vastaavat seppien sepät Miri Miettinen ja Thomas Törnroos.

Ajankohta

Kurssi alkaa perjantaina 14.1.2022 klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 16.1.2022 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli).

Opettajat

Thomas Törnroos ja Miri Miettinen.

Mitä mukaan

Omien henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi ota mukaan rumpukapulat, harjoituspädi, kuulosuojaimet/korvatulpat, muistiinpanovälineet sekä sisätossut tai villasukat.

Hinta

Kurssin hinta on 175€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); mahdolliset majoituskulut erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä ei peritä varausmaksua (50 e/ilmoittautuminen), vaan koko kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh solu/40€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 3.1.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 3.1.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.