Roll Over Beathoven – rumpukesäleiri

31.05.-05.06.2020

Onko menestyneen rumpalin takana aina basisti? Nyt kiireesti funk-sukat jalkaan ja Otavaan! Nimittäin siitä otetaan selvää tulevan kesän komppiparileirillä, jonka valokeilassa ovat rumpali ja basisti!

Rumpukesäleirin 2020 toivottuna teemana on funk – ja syväsukellus funkin tyyliin ja svengiin.  Funkissa yhdistyvät kaikki taitavat tunneskaalan tulkit kuten soul, jazz ja rhythm & blues, joten svengistä ei takuulla tule pulaa! Selvitämme mistä ja miten tuo svengi syntyy ja millaisia positiivisia vaikutuksia sillä on rumputyöskentelyyn. Let’s boogie wonderland!

Kurssilla käydään myös läpi perinpohjaisesti miten funk-kompit on rakennettu ja millainen vaikutus niillä on setin balanssiin ja dynamiikkaan. Funk-kompeista saa vaivatta aikaiseksi vaativatkin musikaaliset treenit rudimenttien tapaan, joten mahdolliselle, mutta epätodennäköiselle vapaa-ajallekin löytyy innokkaimmille funk-pitoista askaroitsemista.

Rummutuksen lomassa tutkitaan jykeviä funk-klassikoita muun muassa James Brownilta ja the Metersilta sekä tsekataan funk-rumpalit kuten Clyde Stubblefield, Jabo Starks, Zigaboo Modeliste, Bernard Purdie jne.

Rumpukesäleirillä rumpali Thomas Törnroos ja basisti Sampo Tiittanen luennoivat rumpalin ja basistin yhteistyöstä ja miten se saadaan toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Leirillä osallistujat harjoittelevat tiiviisti komppiparityöskentelyä basisti Sampo Tiittasen kanssa, joka opastaa osallistujia aiheeseen liittyvissä asioissa kokeneen basistin näkökulmasta.

Aiheesta kiinnostuneille basisteille voidaan tarvittaessa avata oma erillinen kurssi rumpuleirin kylkeen – esim. rumpuleiriläiset voivat siten ottaa mukaan oman basistinsa ja jammailla iltaisin porukalla. Basistit – laittakaa siis viestiä osoitteeseen

Leiriin sisältyy myös ennakkotehtävät, jotka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltavalksi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

sunnuntai 31.5.2020 – perjantai 5.6.2020

Kurssi alkaa sunnuntaina 31.5.2020 klo 16.00 ja päättyy perjantaina 5.6.2020 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat Thomas Törnroos & Sampo Tiittanen.

Hinta

Kurssin hinta on 370€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 31.5. ei ole ateriapalveluja, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse. Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu mahdollisella varausmaksulla vähennettynä ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum-kulttuuriseteleillä tai ePassilla (kulttuuri).

Majoitus

100€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
175€/1hh solu (5 yötä, sis. aamiainen)
225€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

 tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.4.2020 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2020 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.