fbpx

Roll Over Beathoven – rumpukesäleiri 5.-10.6.2022 (Otava)

05.-10.06.2022
Kuva Jari Flinck

Onko menestyvän rumpalin takana aina basisti? Nyt kiireesti funk-sukat jalkaan ja Otavaan! Nimittäin siitä otetaan selvää tulevan kesän komppiparileirillä – valokeilassa ovat nyt rumpali ja basisti!

Rumpukesäleirin 2022 toivottuna teemana on funk – ja syväsukellus funkin tyyliin ja svengiin.  Funkissa yhdistyvät kaikki taitavat tunneskaalan tulkit kuten soul, jazz ja rhythm & blues, joten svengistä ei takuulla tule puutetta! Selvitämme mistä ja miten tuo svengi syntyy ja millaisia positiivisia vaikutuksia sillä on rumputyöskentelyyn. Let’s boogie wonderland!

Kurssilla käydään myös läpi perinpohjaisesti miten funk-kompit on rakennettu ja millainen vaikutus niillä on setin balanssiin ja dynamiikkaan. Funk-kompeista saa vaivatta aikaiseksi vaativatkin musikaaliset treenit rudimenttien tapaan, joten mahdolliselle, mutta epätodennäköiselle vapaa-ajallekin löytyy innokkaimmille funk-pitoista askaroitsemista.

Rummutuksen lomassa tutkitaan jykeviä funk-klassikoita muun muassa James Brownilta ja the Metersilta sekä tsekataan funk-rumpalit kuten Clyde Stubblefield, Jabo Starks, Zigaboo Modeliste, Bernard Purdie jne.

Rumpukesäleirillä rumpalit Miri Miettinen ja Thomas Törnroos valottavat komppiparityöskentelyä omakohtaisten soittokokemustensa pohjalta ja leiriläiset saavat runsaasti vinkkejä sujuvaan komppiparityöskentelyyn.

Samanaikaisesti Otavan Opistolla on tarjolla myös Camp Basso bassoleiri – luvassa käytännönläheisiä luentoja rumpalin ja basistin yhteistyöstä – ja miten se saadaan toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ja sitten treenataan, treenataan ja treenataan.

Leirillä rumpalit ja basistit harjoittelevat tiiviisti yhdessä myös komppiparityöskentelyä opettajien ohjauksessa. Rumpuleiriläiset voivatkin siksi vinkata leiristä tutuille basisteille, niin pääsevät itsekin jammailemaan iltaisin porukalla.

Leiriin sisältyy ennakkotehtävät, jotka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltaviksiksi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

sunnuntai 5.6.2022 – perjantai 10.6.2022

Kurssi alkaa sunnuntaina 5.6.2022 klo 16.00 ja päättyy perjantaina 10.6.2020 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat rumpalit Miri Miettinen ja Thomas Törnroos.

Hinta

Kurssin hinta on 370€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 5.6.2022 ei ole ateriapalveluja Otavan Opistolla, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse.  Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä ja Otavan keskustassa palvelee Bar & Bistro Route 431.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille alla olevan sähköisen lomakkeen kautta; koko kurssimaksu 370 e/hlö (sis. varausmaksu) ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksilla tai ePassilla (kulttuuri). Kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi

Majoitus

125€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
225€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

HUOM! Kurssi toteutuu, pari paikkaa vielä vapaana – ilmoittautua voi alla olevan linkin kautta 10.6.2022 saakka!

Ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.