fbpx

Rockmusiikin laulukurssi 17.6.-20.6.2024 (Otava)

17.-20.06.2024

Oletko aina halunnut oppia laulamaan korkealta ja kovaa, esiintymään rohkeasti rockbändisi solistina tai rock- ja hevimusiikki ovat vain muuten lähellä sydäntäsi?

Rockmusiikin laulukurssilla sukelletaan rouheaan rock- ja hevimusiikkiin sekä niiden eri tyylilajeihin!

Kurssille ovat tervetulleita kaikki laulajat – myös muiden laulutyylien harrastajat – jotka haluavat tutustua rock- ja hevimusiikin laulamiseen ensimmäistä kertaa, laajentaa jo olemassa olevaa ilmaisutaitoaan tai syventää entisestään omien rock- ja hevibiisiensä tulkintaa.

Osallistujalta ei edellytetä syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa – innostus laulamiseen, sopiva annos heittäytymiskykyä ja rohkeus kokeilla uutta riittävät mainiosti.

Rockmusiikin erilaisia tyylilajeja lähestytään kurssilla käytännönläheisesti populaarimusiikin historian kautta.  Opetuksen fokuksessa ovat erityisesti:

  • turvallinen, taloudellinen, tarkoituksenmukainen laulaminen sekä luottavainen ja iloinen ote omaan ääneen rock- ja hevilaulun parissa
  • analyyttisen kuuntelukyvyn kehittäminen, joka auttaa myöhemmin oman laulamisen kehityspolulla
  • tutustuminen erilaisten rockmusiikin tyylien tärkeimpiin esikuviin ja omien referenssiartistien löytäminen
  • laulajan kehollisuus ja kuinka sen huomioiminen auttaa rockmusiikin laulamisessa
  • mikrofonin käyttö rockmusiikissa

Kurssilaiset saavat kurssin aikana runsaasti rakentavaa palautetta ja hyödyllisiä vinkkejä oman kehittymisensä tueksi rohkaisevassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Jokainen laulaja voi silloin löytää oman tiensä rockmusiikin maailmaan.

Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti (mm. 3-4 omavalintaista kappaletta, joita osallistuja haluaa laulaa ja harjoitella kurssilla). Ennakkomateriaalin avulla selvitetään samalla osallistujien aiempia kokemuksia laulamisesta ja kiinnostuksen kohteita sekä pureudutaan jo alustavasti kurssin teemaan. Ennakkotehtävä lähetetään ja palautetaan ennen leiriä.

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä mukaan illanviettoja varten.

Samanaikaisesti Rockmusiikin laulukurssin kanssa Otavan Opistolla järjestetään Pop/jazz-laulukurssi.

Kurkkaa opettajien terveiset täällä

Ajankohta

maanantai 17.6.2024 – torstai 20.6.2024

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajana toimii jo pitkän uran luonut rockmuusikko ja pop/jazz-laulupedagogi Paolo Ribaldini. Paolon opetuskieli kurssilla on suomi (ja tarvittaessa englanti ja italia).

Paolon pitkä ammatillinen kokemus rock- ja hevimusiikin parissa tuo kurssille uusia hedelmällisiä näkemyksiä erityisesti rocklaulun erikoistekniikkoihin, haasteisiin ja niiden ratkaisuihin.

Hänen lämpimän ja positiivisen italialaisen elämänasenteensa ansiosta kurssilla on turvallinen ja kannustava työskentelyilmapiiri, jossa jokainen voi löytää oman äänensä ryhmän tuella ja laajentaa samalla omia mielenkiintonsa kohteita laulamisessa.

Paolon yhteystiedot ja somelinkit löytyvät  osoitteesta https://linktr.ee/paoloribaldini

Hinta

Kurssimaksu on 355€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan), mikäli  perut osallistumisesi; varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun ja majoituksen voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

135€/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)

75€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2024 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksuun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksua ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2024 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.