fbpx

Pop/jazz-laulukurssi 2.8.-5.8.2021 (Otava)

02.-05.08.2021

Pop/jazz-laulukurssilla musiikkityyli on vapaa, ja mukaan mahtuvat ihan kaikki rytmimusiikin laulamisesta kiinnostuneet laulajat. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus laulamiseen ja rohkeus kokeilla uutta riittää. Kurssin sisältö tullaan suunnittelemaan ilmoittautuneiden kiinnostuksen ja osaamistason mukaan.

Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen helppoon ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä. Lisäksi tutustutaan laulaen ja kuunnellen erilaisiin musiikkityyleihin sekä niiden laulutapoihin ja tulkintaan. Samat perusasiat pätevät kaikissa. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla laulamista julkisesti – ja tietysti mahdollisimman kannustavassa seurassa!

Tiedossa on rento ja kehittävä kurssi, joka pitää sisällään myös paljon yhteismusisointia ja tietoista läsnäoloa päivän opetuksesta illanistujaisiin asti. Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ja harjoitellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaali, jonka avulla selvitetään osaamista ja kiinnostuksen kohteita, lähetetään (ja myös palautetaan) etukäteen.

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä leirille mukaan.

Ajankohta

2.-5.8.2020 (ma – to)

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin pääopettajana toimii musiikin opettaja ja muusikko Susanna Mesiä, joka on Metropolia ammattikorkeakoulun musiikin tutkinnon lehtori. Hän on koulutukseltaan musiikin tohtori sekä pop/jazz-laulunopettaja. Susannan rohkaiseva ja ammattitaitoinen opetus ja leiriläisten mainio yhteishenki vetävät monet leirille joka vuosi!

Toisena kurssin opettajana toimii musiikin maisteri ja pop/jazz-laulunopettaja Nacera Ketroussi. Nacera on opettanut monipuolisesti yksilöitä ja ryhmiä ja on Susannan rinnalla myös tuttu kasvo Otavan pop/jazz-laulajille. Hänen vahvuuksiaan ovat läsnäoleva ote, kannustava ja yksilölliset tarpeet huomioiva opetus sekä toiminnalliset työtavat erityisesti ryhmäopetuksessa. Naceralla on taito saada ryhmä saavuttamaan yhdessä uusia ulottuvuuksia.

Hinta

Kurssimaksu on 295€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay, Edenred- tai Eazybreak-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

  • 135€/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)
  • 60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2021 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Linkki on avoinna tapahtumaan saakka.

Peruutusehdot

llmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan tai sitä ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2021 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin