fbpx

Pop/jazz-laulukurssi 17.6.- 20.6.2024­ (Otava)

17.-20.06.2024

Pop/jazz-laulukurssilla musiikkityyli on vapaa, ja joukkoon sopivat ihan kaikki rytmimusiikin laulamisesta kiinnostuneet laulajat. Osanottajilla ei tarvitse olla syvällistä musiikin tuntemusta tai nuotinlukutaitoa, innostus laulamiseen ja rohke­­­­­us kokeilla uutta riittää.

Kurssilla tutustutaan käytännönläheisellä tavalla laulamisen perusasioihin eli äänen vaivattomaan ja tarkoituksenmukaiseen tuottamiseen. Tavoitteena on löytää uusia ulottuvuuksia jokaisen osallistujan äänestä. Lisäksi tutustutaan laulaen ja kuunnellen erilaisiin musiikkityyleihin sekä niiden laulutapoihin ja tulkintaan – samat perusasiat kun pätevät kaikessa laulamisessa. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla laulamista julkisesti – ja tietysti mahdollisimman kannustavassa seurassa!

Vuoden 2024 kurssin teema on “LAULUA ILON KAUTTA” eli laulamme iloksemme yhdessä ja erikseen. Tiedossa on rento ja kehittävä kurssi, joka pitää sisällään yksin ja yhdessä laulamisen lisäksi myös paljon antoisia keskusteluja laulamisesta ja yhdessäoloa päivän opetuksesta illanistujaisiin asti.

Kurssiin kuuluu myös etäosuus, jossa touko-kesäkuun aikana opiskellaan ja harjoitellaan ennakkoharjoitteluohjeiden mukaisesti. Ennakkomateriaalin avulla selvitetään osaamista ja kiinnostuksen kohteita sekä pureudutaan kurssin teemaan. Se lähetetään ja palautetaan ennen leiriä.

Mikäli kykenet säestämään itseäsi jollain soittimella, ota se ihmeessä mukaan illanviettoja varten.

Samanaikaisesti Pop/jazz-laulukurssin kanssa järjestetään Otavan Opistolla Rockmusiikin laulukurssi.

Kurkkaa opettajien terveiset täältä

Ajankohta

maanantai 17.6.2024 – torstai 20.6.2024

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajana toimii Susanna Mesiä, joka on Metropolia ammattikorkeakoulun musiikin tutkinnon lehtori. Hän on koulutukseltaan musiikin tohtori sekä pop/jazz-laulunopettaja. Susannan rohkaiseva ja ammattitaitoinen opetus ja leiriläisten mainio yhteishenki vetävät monet leirille vuosi toisensa jälkeen! 

Hinta

Kurssimaksu on 355€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun ja majoutuksen voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla

135€/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)

75€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2024­­­­ mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksuun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksua ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2024 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.