fbpx

Lavatanssikurssi 5.-7.8.2022 (Otava/Kangasniemi)

05.-07.08.2022

Oletko aina salaa haaveillut kesäisten lavatanssien satumaasta tai pustan kauneimmista tulipunaruusuista? Kun kitara surua soi ja hopeinen kuu luo merelle siltaa?

Tarjoilemme sinulle nyt kappaleen aitoa suomalaista sielunmaisemaa, jonka avulla solahdat seuratanssien pyörteisiin ja päädyt lopulta lavatanssien ytimeen. Viikonlopun aikana annetaan tunnelman ja musiikin viedä samalla kun harjoitellaan mm. valssia, tangoa, humppaa ja jenkkaa Otavan Opiston juhlasalissa kattokruunun alla.

Kurssin sisältö

  • viennin ja seuraamisen perusteet seuratansseissa
  • lavaetiketti ja kuinka toimin tanssilavalla
  • perinteiset seuratanssit (mm. vaihtoaskeleet, valssi, tango, humppa, fox, jenkka)
  • seuratanssien nykyvirtaukset (mm. kädenali–tanssit)
  • lauantai-iltana 6.8. yhteinen tanssimatka legendaariselle Syvälahden viihdekeskuksen lavalle Puulaveden rannalle opettajien ohjauksessa – epäillyt seinäruusutkin puhkeavat siellä kukkaan kuin itsestään! Keikkakalenterissa illan esiintyjinä In The Mood&Suvi Karjula, Namu&Jonna Ortju
  • sunnuntaina 7.8. on vielä mahdollisuus omatoimiseen lavatanss-iltaan Ristiinan Metsälinnassa, jossa keikkakaelnterin mukaan esiintyjänä on Finlanders.

Voit tulla seuratanssikurssille yksin tai yhdessä tanssiparisi kanssa ja järjestämme tanssiparit siten, että jokainen pääsee kokemaan kurssilla lavatanssien hurmaa.

Aika

perjantai 5.8.2022 – sunnuntai 7.8.2022

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli) ja Syvälahden viihdekeskus Kangasniemellä.

Kurssiaikataulu

perjantai 5.8.2022 klo 11.15 – 16.00                                                                                                       lauantai 6.8.2022 klo 10.00 – 16.00 +  lavatanssit Syvälahdessa opettajien ohjauksessa
sunnuntai 7.8.2022 klo 09.00 – 15.00

Opettajat

Seuratanssikurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat seuratanssiopettaja Jorma Hokkanen parinaan Raakel Hokkanen.

Mitä mukaan kurssille

Kurssille on hyvä varata mukaan kevyet ja hengittävät vaatteet, juomapullo ja luistavapohjaiset sisäliikuntaan sopivat kengät.

Hinta

Kurssin hinta on 165€/hlö (sis. opetuksen, kurssiohjelmanmukaiset ruokailut). Syvälahden viihdekeskuksen tanssilippu ei sisälly kurssin hintaan (18€/hlö), mutta sen voi varata ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujien määrästä riippuen järjestetään yhteiskyyti Syvälahteen ja siitä ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (50€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu, tanssilippu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksut (ei koske majoitusta) voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred- sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö) ja majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot

kurssit@otavanopisto.fi, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 15.7.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksua ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.7.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.