fbpx

Klassisen jazzin talvileiri

25.-26.01.2020

Jazz on iloinen asia – tule kokemaan se itse klassisen jazzin talvileirille!

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jazz-musiikille sydämensä menettäneet laulajat, kitaristit, pianistit, puhallinsoittajat, basistit, ja rumpalit.

Ilmoittautumisajan päätyttyä opettajat kokoavat osallistujista toimivat kokoonpanot ja rytmittävät leirille sopivan treeniaikataulun.

Jokaisella leiriläisellä on nyt mahdollisuus vaikuttaa etukäteen leirin sisältöön kertomalla oman suosikkikappaleensa ilmoittautumisen yhteydessä – lauantain toivotut muovaavat leirin sisällön esiintyjiensä näköiseksi.

Lauantaina 25.1.2020 jamitellaankin sitten jo illan hämyssä vapautuneesti Sannäsin Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa puolille öin.  Innostavan, intensiivisen ja interaktiivisen leirin päätteeksi bändit esiintyvät vielä sunnuntaimatineassa 26.1.2020 Sannäsin Kartanoravintolassa.

Talvileirin johtaja on kitaristi Petri Krzywacki. Opettajina leirillä toimivat laulaja Susanna Mesiä, basisti Sampo Tiittanen, saksofonisti Petteri Hietamäki ja rumpali/ perkussiotaiteilija Thomas Törnroos.

Kurssiin sisältyy opettajien lähettämä ennakkoharjoitteluohjeen mukainen etäosuus, joka antaa suuntaviivat viikonlopun bänditreeneille. 

Ennakkomateriaali lähetetään leiriläisille vuodenvaihteen tienoilla.

Paikka

Sannäsin Kartano, Sannaistentie 540, 07310 Porvoo, puh. (019) 54 741, www.sannaskartano.fi, sannas@sannaskartano.fi

Aikataulu

Leiri alkaa lauantaina 25.1. kello 9.30 pidettävällä yhteisellä aloitustilaisuudella. Tuntia aiemmin klo 8.30 alkaa soitinten ja PA:n pystyttäminen treenitiloihin. Bänditreenien ja henkilökohtaisen harjoittelun lisäksi lauantain ohjelmassa on mukaansatempaavat Iltajamit kartanomiljöössä.

Talvileiri päättyy sunnuntaina 26.1. matinean jälkeiseen yhteiseen päätösseremoniaan kello 16.00.

Hinta

Kurssimaksu on 245€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Majoitus

Kukin kurssilainen voi varata tarvitsemansa majoituksen ja huonetyypin ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Majoitustoive”; välitämme kaikki varaukset Sannäsin myyntipalveluun ja majoitus maksetaan majoittumisen yhteydessä suoraan Sannäsin kartanolle varauksen mukaisesti.

Majoituksen hinta on yhden hengen huoneessa 105 €/vrk/hlö ja kahden hengen huoneessa 65 €/vrk/hlö. Hintaan sisältyy kartanon buffetaamiainen, aamu-uinti ja -sauna sekä kuntosalin käyttö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Klassisen jazzin yhtyesoittoleirille (27.-31.7.2020) ilmoittautuminen avautuu tammikuussa 2020.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 7.12.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.