fbpx

Klassisen jazzin talvileiri 29.-30.1.2022 (siirtyy tammikuuhun 2023)

29.-30.01.2022

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan ja pelottomaan esiintymiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jazzmusiikille sydämensä menettäneet kitaristit, pianistit, laulajat, puhallinsoittajat, basistit, ja rumpalit.

Ilmoittautumisajan päätyttyä opettajat kokoavat osallistujista toimivat kokoonpanot ja rytmittävät leirille sopivan treeniaikataulun.

Jokaisella leiriläisellä on nyt mahdollisuus vaikuttaa etukäteen leirin sisältöön kertomalla oman suosikkikappaleensa ilmoittautumisen yhteydessä – lauantain toivotut muovaavat leirin sisällön esiintyjiensä näköiseksi.

Lauantaina 29.1.2022 jamitellaankin sitten jo illan hämyssä vapautuneesti Sannäsin Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa puolille öin.  Innostavan, intensiivisen ja interaktiivisen leirin päätteeksi bändit esiintyvät vielä sunnuntaimatineassa 30.1.2022 Sannäsin Kartanoravintolassa.

Talvileirin johtaja on kitaristi Petri Krzywacki. Opettajina leirillä toimivat osallistujien instrumenttikattauksen mukaisesti mm. basisti Sampo Tiittanen, rumpali/perkussiotaiteilija Thomas Törnroos ja laulaja Susanna Mesiä.

Kurssiin sisältyy opettajien lähettämä ennakkoharjoitteluohjeen mukainen etäosuus, joka antaa suuntaviivat viikonlopun bänditreeneille. 

Ennakkomateriaali lähetetään leiriläisille vuodenvaihteen tienoilla.

Paikka

Sannäsin Kartano, Sannaistentie 540, 07310 Porvoo, puh. (019) 54 741, www.sannaskartano.fi, sannas@sannaskartano.fi

Aikataulu

Leiri alkaa lauantaina 29.1. kello 9.30 pidettävällä yhteisellä aloitustilaisuudella. Tuntia aiemmin klo 8.30 alkaa soitinten ja PA:n pystyttäminen treenitiloihin. Bänditreenien ja henkilökohtaisen harjoittelun lisäksi lauantain ohjelmassa on mukaansatempaavat Iltajamit kartanomiljöössä.

Talvileiri päättyy sunnuntaina 30.1. matinean jälkeiseen yhteiseen päätösseremoniaan kello 16.00.

Hinta

Kurssimaksu on 265€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen on sitova ja osallistuminen vahvistetaan hyväksymällä varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; kurssi- ja varaumaksun maksuvaihtoehtona on ainoastaan laskutus ja varausmaksu laskutetaan kurssimaksun yhteydessä kurssin jälkeen (varausmaksu sisältyy kurssimaksuun).

Majoitus

Kukin kurssilainen voi varata tarvitsemansa majoituksen ja huonetyypin ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Majoitustoive”; välitämme kaikki varaukset Sannäsin myyntipalveluun ja majoitus maksetaan majoittumisen yhteydessä suoraan Sannäsin kartanolle varauksen mukaisesti. Peruuttamatta jääneet majoitusvaraukset laskutetaan kurssimaksun yhteydessä.

Majoituksen hinta on yhden hengen huoneessa 105 €/vrk/hlö ja kahden hengen huoneessa 65 €/vrk/hlö. Hintaan sisältyy kartanon buffetaamiainen, aamu-uinti ja -sauna sekä kuntosalin käyttö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Huom! Kurssille voi ilmoittautua 21.12.2021 saakka, jonka jälkeen kootaan bändit.

Seuraamme tiiviisti koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin.

Kurssille ilmoittaudutaan 7.12.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Valitse maksutavaksi ainoastaan laskutus – seuraamme pandemiatilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita tilaisuuksien järjestämisestä ja osallistujamääristä.

Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 7.12.2021 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.