fbpx

Klassisen jazzin talvileiri 28.-29.1.2023

28.-29.01.2023

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan ja pelottomaan esiintymiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki jazzmusiikille sydämensä menettäneet kitaristit, pianistit, laulajat, puhallinsoittajat, basistit, ja rumpalit.

Ilmoittautumisajan päätyttyä opettajat kokoavat osallistujista toimivat kokoonpanot instrumetaation mukaan ja rytmittävät leirille sopivan treeniaikataulun.

Jokaisella leiriläisellä on nyt mahdollisuus vaikuttaa etukäteen leirin sisältöön kertomalla oman suosikkikappaleensa ilmoittautumisen yhteydessä – lauantain toivotut muovaavat leirin sisällön esiintyjiensä näköiseksi.

Lauantaina 28.1.2023 jamitellaankin sitten jo illan hämyssä vapautuneesti Sannäsin Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa puolille öin.  Innostavan, intensiivisen ja interaktiivisen leirin päätteeksi bändit esiintyvät vielä sunnuntaimatineassa 29.1.2023 Sannäsin Kartanoravintolassa.

Talvileirin johtaja on kitaristi Petri Krzywacki. Opettajina leirillä toimivat osallistujien instrumenttikattauksen mukaisesti mm. basisti Sampo Tiittanen, rumpali/perkussiotaiteilija Thomas Törnroos ja laulaja Susanna Mesiä.

Kurssiin sisältyy opettajien lähettämä ennakkoharjoitteluohjeen mukainen etäosuus, joka antaa suuntaviivat viikonlopun bänditreeneille. 

Ennakkomateriaali lähetetään leiriläisille vuodenvaihteen tienoilla.

Paikka

Sannäsin Kartano, Sannaistentie 540, 07310 Porvoo, puh. (019) 54 741, www.sannaskartano.fi, sannas@sannaskartano.fi

Aikataulu

Leiri alkaa lauantaina 28.1. kello 9.30 pidettävällä yhteisellä aloitustilaisuudella. Tuntia aiemmin klo 8.30 alkaa soitinten ja PA:n pystyttäminen treenitiloihin. Bänditreenien ja henkilökohtaisen harjoittelun lisäksi lauantain ohjelmassa on mukaansatempaavat Iltajamit kartanomiljöössä.

Talvileiri päättyy sunnuntaina 29.1. matinean jälkeiseen yhteiseen päätösseremoniaan kello 16.00.

Hinta

Kurssimaksu on 295€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä hyväksyt varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), joka laskutetaan, jos ilmoittautuminen perutaan; kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen (varausmaksu sisältyy kurssimaksuun).

Majoitus

Kukin kurssilainen voi varata tarvitsemansa majoituksen ja huonetyypin ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Majoitustoive”; välitämme kaikki varaukset Sannäsin myyntipalveluun ja majoitus maksetaan majoittumisen yhteydessä suoraan Sannäsin kartanolle varauksen mukaisesti. Peruuttamatta jääneet majoitusvaraukset laskutetaan kurssimaksun yhteydessä. Sovi mahdollisista majoitusmuutoksista suoraan Sannäsin kartanon kanssa.

Majoituksen hinta on yhden hengen huoneessa 105 €/vrk/hlö ja kahden hengen huoneessa 65 €/vrk/hlö. Hintaan sisältyy kartanon buffetaamiainen, aamu-uinti ja -sauna sekä kuntosalin käyttö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Huom! Ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitos kaikille ilmottautuneille! Seuraava talvileiri on tammikuussa 2024. Tervetuloa silloin mukaan!

Kurssille ilmoittaudutaan sähköisesti 16.12.2022 mennessä, jonka jälkeen kootaan bändit ilmoittautuneista soittajista ja instrumenteista.

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 16.12.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.