fbpx

Kitarakurssi: Suoraa asiaa jazzista 14.6.-17.6.2021 (Otava)

14.-17.06.2021

Oletko aina halunnut oppia soittamaan kitaralla jazzia? Haluaisitko pystyä improvisoimaan tavallisia kappaleita ja osallistumaan paikallisiin jameihin? Haluaisitko laajentaa käsitystäsi kitaransoitosta ja viedä sen uudelle tasolle?

Suoraa asiaa jazzista -kitarakurssi auttaa sinua kaikessa tässä. Opettaja Petri Krzywacki on jo vuosien ajan tarkentanut opetustapojaan, joilla hän opettaa selkeästi perusasiat, laajentaa niitä kunkin oppilaan toiveiden ja taitojen mukaan, sekä poistaa samalla tehokkaasti jazzmusiikin ympäriltä tarpeetonta monimutkaisuuden vaikutelmaa.

Kurssin perusajatuksena on se, että soittaakseen jazzia kitaristin täytyy ensin tutustua sille ominaisiin rakennuspalikoihin (rytmit, soinnut ja melodialinjat) sekä kuunnella jazzia tarkalla korvalla saadakseen otteen tuosta usein niin vaikeana pidetystä musiikin lajista. Kurssin avulla voit nyt todellakin säästää paljon aikaa ja vaivaa, koska oikeansuuntaisharjoittelun voit aloittaa heti  selkeän ja systemaattisen opetuksen ansiosta.

Musiikillisten asioiden lisäksi kurssilla käydään tarvittaessa läpi soittotekniikkaa sekä instrumentin ja välineistön tuntemusta. Suoraa asiaa jazzista -kitarakurssi sopii kaiken tasoisille soittajille, vaikkakin jonkinlainen soittotausta on hyvä olla. Nuotinlukutaito ei ole pakollinen.

Petri Krzywacki on pitkän linjan jazzmuusikko ja opettaja, jolla on paljon kokemusta jazzin eri tyylien soittamisesta. Otavan Opistossa hän on pitänyt kitarakurssia jo vuodesta 2009, ja palaute on ollut erittäin positiivista vuodesta toiseen.

Petrillä on myös YouTubessa opetusvideoita, joita seuraamalla voit helposti saada käsityksen hänen opetuksensa tyylistä ja tasosta.  Lisätietoja täällä

Ajankohta

maanantai 14.6.2021- torstai 17.6.2021

Paikka

Otavan Opisto Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Kurssin opettajan toimii kitaristi Petri Krzywacki.

Hinta

Kurssin hinta on 295€/hlö (sis. koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriat) Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen. Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay, Edenred- tai Eazybreak-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa: 

60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

135€/hlö (3 yötä, sis. aamiainen)    

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.                                                                                                                                                            

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

HUOM! Ilmoittautua voi 31.5.2021 saakka!

Ilmoittautuminen 15.5.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan tai sitä ei laskuteta ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2021 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.