Karaokekurssi – lupa laulaa!

05.-07.06.2020

Sähäkkä kesäinen viikonloppukurssi kaikille karaoken ystäville. Mukaan vain kaikki niin ihanat suomileidit kukkamekoissaan kuin jämerät hevibassotkin – jokaiselle löytyy takuulla oma biisi!

Kurssilla lauletaan karaokea, opiskellaan musiikin tulkintaa ja harjoitellaan esiintymistä turvallisesti neljän seinän sisällä ilman yleisöä. Keskustellaan laulamisen lomassa myös kilpailemisesta ja karaokekilpailuihin osallistumisesta. Kurssipäivien välissä onni suosii rohkeita myös kaupungin  karaokeareenoilla.

Karaoken suomenmestari ja laulunopettaja Pete Nikulainen on ohjannut useita karaokekursseja eri puolella Suomea ja tällä kurssilla hän tutustuttaa osallistujat karaokelaitteistoonsa sekä antaa ohjeita erityisesti biisien tulkintaan ja äänenkäyttöön.  

Biisejä on valittavana 10 000, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma bravuuri!

Kurssin päätteeksi taltioidaan kurssilaisten oma CD-levy ja pidetään yhteiset levyjulkkarit – jokainen osallistuja saa oman OtavaHits -levyn mukaansa kotiin viemisiksi.

Aika

5.-7.6.2020

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

pe 5.6. klo 17.00 – 20.30
la  6.6. klo 9.00 – 16.00
su 7.6. klo 9.00 – 15.00

Opettaja

Pete Nikulainen, muusikko, laulunopettaja, karaoken suomenmestari

Hinta

Kurssin hinta on 245€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ruokailut; majoitus erikseen). Kurssimaksun loppuosa varausmaksulla vähennettynä (100€) ja majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Maksut voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- ja luottokortilla, Smartum-kulttuuriseteleillä tai e-Passilla (kulttuuri).

Majoitus

Majoitusmahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö/hlö tai 2hh/25€/yö/hlö) ja majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen.

Lisätiedot

, p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan 30.4.2020 mennessä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen)

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.4.2020 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin