fbpx

Historiallisten tanssien leiri 28.-30.10.2022 (Otava)

28.-30.10.2022
Sampo Juustila / DALL-E” / New Year 1699

Tee ylellinen aikamatka Otavasta eurooppalaisiin hovitanssiaisiin!

Historiallisten tanssien leirillä opetellaan ja tanssitaan historiallisia ja historiallisen kaltaisia tansseja. Leirille voi osallistua riippumatta siitä, kauanko on harrastanut historiallisia tansseja. Leirin ohjelmassa on tanssipajoja, jotka sopivat myös aivan aloittelijoille.

Historialliset tanssit ovat vanhoja, kirjallisista lähteistä rekonstruoituja tansseja. Tyypilliset tanssit ovat peräisin 1400-1700 -lukujen Italiasta, Ranskasta tai Englannista. Harrastajien parissa suosittuja ovat myös ns. modernit historialliset tanssit, jotka mukailevat historiallisia tansseja, vaikka ovatkin nykyaikana tehtyjä.

Tanssipajoja vetävät harrastajat itse. Ohjelma ja aikataulut tarkentuvat lähempänä ajankohtaa. Lisätietoja leirin omalta sivulta http://tanssi.dy.fi/Tanssileiri_2022_syksy

Aika

28.-30.10.2022

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Historiallisten tanssijoiden harrastajat itse.

Kurssin hinta

  • 65€/hlö (sis. opetuksen, kurssiohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen 2-3 hengen huoneessa).
  • 55€/hlö (sis. opetuksen, kurssiohjelman mukaiset ruokailut, ei majoitusta)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä myös laskutuksen, jolloin voit maksaa kurssimaksun käteisellä, pankki- tai luottokortilla Otavan Opiston ruokalan kassaan saapuessasi leirille.

Kurssimaksun voi myös maksaa ePassilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksella, kysy lisätietoja, p. 044 794 3565.

Majoittuminen

Otavan Opistolla on majoittuminen 2-3 hengen huoneissa; majoitus sisältää sänkypaikan, lakanat ja pyyhkeet ja huoneissa on oma wc ja suihku.

Asuntolan alakerrassa on pieni iltapalahuone, joka on leiriläisten käytettävissä ja asuntolan alakerrassa on saunomismahdollisuus.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

HUOM! Kurssi on tällä hetkellä täynnä – kiitos kaikille ilmoittautujille.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme kurssimaksun ja majoituksen. Maksut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Mahdollisessa osallistujan peruutustapauksessa ilmoittautunut voi ilmoittaa toisen osallistujan tilalleen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.