fbpx

Classic Rock –rumputalvileiri 13.-15.1.2023 (Otava)

13.-15.01.2023

Classic rock on nimitys, jolla tarkoitetaan 1960- ja 1970-luvun suosittujen rockyhtyeiden musiikkia – eikä vähiten siksi, että näitä vuosien varrella patinoituneita rockklassikoita arvostetaan edelleen suuresti tuolloin nuoruuttaan eläneiden keskuudessa.

Ikoniset rockrumpalit kuten John Bonham (Led Zeppelin), Mitch Mitchell (The Jimi Hendrix Experience), Ginger Baker (Cream) sekä Ian Pace (Deep Purple) ovat viitoittaneet tietä nuoremmille rockrumpaleille jo useiden vuosikymmenien ajan.

Classic Rock-rumputalvileirillä tutkimme miten ja missä klassikkorock-rumpujensoitto sai alkunsa sekä tutustumme 1960- ja 1970-luvuilla vaikuttaneiden tunnettujen rockrumpaleiden taustoihin ja musiikillisiin visioihin – ja miten tuon aikakauden ainutlaatuiset rocksoundit oikein muodostuivat.

Klassikkobiisit sisältävät aina myös paljon klassista rumputyöskentelyä – leirillä treenataan yhdessä tunnettuja Classic Rock-biisejä ja rokataan niin, että puntit tutisevat!

Ja tietenkin keskustellaan taas paljon rytmimusiikista muutenkin, rummutuksesta ja viihdytään hyvässä seurassa.   

Leirille ovat tervetulleita kaikki rytmimusiikin ystävät – sisällöstä ja opetuksesta vastaavat sepät Miri Miettinen ja Thomas Törnroos.

Ajankohta

Kurssi alkaa perjantaina 13.1.2023 klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 15.1.2023 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli).

Opettajat

Miri Miettinen ja Thomas Törnroos

Mitä mukaan leirille

Omien henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi ota mukaan rumpukapulat, harjoituspädi, kuulosuojaimet/korvatulpat, muistiinpanovälineet sekä sisätossut tai villasukat.

Hinta

Kurssin hinta on 185€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); mahdolliset majoituskulut erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä ei veloiteta kurssimaksua eikä varausmaksua (sis. kurssimaksuun) eikä mahdollista majoitusta, vaan ne laskutetaan kurssin päätyttyä.

Kurssimaksun voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- ja luottokortilla, ePassilla tai Smartum-, Edenred- ja Eazyreak-sovelluksilla.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö).

Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.12.2022 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (50€/ilmoittautuminen, sis. kurssimaksuun), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 31.12.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.