fbpx

Classic Rock –rumpukesäleiri 4.-9.6.2023 (Otava)

04.-09.06.2023

Classic rock on nimitys, jolla tarkoitetaan 1960- ja 1970-luvun suosittujen rockyhtyeiden esittämää musiikkia – eikä vähiten siksi, että näitä vuosien varrella patinoituneita rockklassikoita arvostetaan edelleen suuresti tuolloin nuoruuttaan eläneiden keskuudessa.

Väkevät klassikkobiisit sisältävät aina myös paljon väkevää klassista rumputyöskentelyä – tulevalla Classic Rock-rumpukesäleirillä pureudumme mm. seuraaviin rock-rumpaloinnin aihekokonaisuuksiin:

  • rock-rumpalin soittotekniikat ja harjoittelu
  • rock-rumpalin tatsi, taimi & T N’ T
  • rock-musiikin rytmisektio – tiivis ja svengaava yhteissoitto
  • miten saadaan rock-musiikki rokkaamaan niin, että myös soittajan koko keho rokkaa

Leirin musiikillisina innoittajina toimivat mm. Creedence Clearwater Revival, AC/DC, Deep Purple, KISS, The Beatles, Rolling Stones ja monet muut aikakautensa helmet – merkitse ilmoittautumislomakkeeseen myös oma suosikkisiyhtyeesi tai kappaleesi!

Leirille ovat tervetulleita kaikki rytmimusiikin ystävät – sisällöstä ja opetuksesta vastaavat sepät Miri Miettinen ja Thomas Törnroos. Opetuksen lomassa he valottavat leirin sisältöjä omakohtaisten rock-soittokokemustensa pohjalta ja leiriläiset saavat runsaasti ja monipuolisesti vinkkejä sujuvaan rumputyöskentelyyn.

Samanaikaisesti Classic Rock-rumpukesäleirin kanssa Otavan Opistolla järjestetään Classic Rock-bassoleiri ja Classic Rock-kitaraleiri ja mahdollisuuksien mukaan leirien osallistujista kootaan pienyhtyeitä, jotka voivat veivata yhdessä suosikkibiisejään leirin aikana!

Rumpuleiriläiset voivatkin hyvin vinkata bassoleiristä ja kitaraleiristä tutuille basisteille ja kitaristeille, niin pääsette itsekin rokkaamaan iltaisin porukalla Otavan Opiston juhlasalissa.

Leiriin sisältyy Classic Rock-pitoiset ennakkotehtävät, jotka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltaviksi ja harjoiteltaviksi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

sunnuntai 4.6.2023 – perjantai 9.6.2023

Kurssi alkaa sunnuntaina 4.6.2023 klo 16.00 ja päättyy perjantaina 9.6.2023 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Kurssin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat rumpalit Miri Miettinen ja Thomas Törnroos.

Hinta

Kurssin hinta on 385€/hlö (sis. opetuksen, ohjatut ja tuetut ennakkotehtävät ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 4.6.2023 ei ole ateriapalveluja Otavan Opistolla, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse.  Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä, Otavan K-kauppa ja Sale ovat avoinna myöhään iltaan – Otavan keskustassa palvelee myös Bar & Bistro Route 431, Otavantie 1, 50670 Otava.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille alla olevan sähköisen lomakkeen kautta; kurssimaksun 385 e/hlö (sis. varausmaksu) ja mahdollisen majoituksen voi maksaa Otavan Opistolla kurssin päätöspäivänä käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, Smartum- tai Edenred-sovelluksilla tai se laskutetaan kurssin jälkeen. Kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun peruutustapauksessa (100 e/hlö); varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruttamaan kurssin.

Majoitus

125€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
225€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

HUOM! Oman rumpusetin tuominen ei ole tällä hetkellä mahdollista – kysy mahdollisuutta uudestaan ennen kurssin alkua – muutama ilman omia rumpuja saapuva kurssilainen mahtuu vielä!

Ilmoittautuminen 5.5.2023 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 5.5.2023 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.