fbpx

Camp Basso – bassoleiri 5.-10.6.2022 (Otava)

05.-10.06.2022

Rakkaalla lapsella on monta nimeä – mutta mikä on bassokitaran tarkoitus? Onko bassolla roolia musiikissa? Miksi kukaan ei huomaa basistia?

Otavan Opiston bassoleirillä metsästetään basson kadonnutta sielua. Basson saundi on nimittäin tärkeä väline tulla kuulluksi ja ymmärretyksi musiikissa. Kuunnellaan ja soitetaan paljon musiikkia, jotta basson syvin olemus selviää ja se saa ansaitsemansa huomion.

Leirillä tutkitaan erityisesti basson roolia funk-musiikissa ja opetellaan soveltamaan opittua käytäntöön komppiparin eli rumpalin kanssa. Samalla hiotaan basson vaatimat soittotekniikat kuntoon ja tutustutaan erilaisiin soittotapoihin, kuten esim. slap & pop tai palm mute. Bassolla voivat innokkaimmat harjoitella soolojakin.

Kurssi soveltuu kaikille bassonsoitosta kiinnostuneille. Oppitunnit koostuvat koko ryhmälle avoimista yksityistunneista, henkilökohtaisista harjoituksista (yhteisen ajan ulkopuolella) sekä vuorovaikutteisesta luento-opetuksesta. Ota mukaan omat soittimesi ja vahvistimesi.

Samanaikaisesti bassoleirin kanssa Otavan Opistolla järjestetään Roll over Beathoven -rumpukesäleiri, jonka funk-pitoisesta sisällöstä ja opetuksesta vastaavat rumpalit Miri Miettinen ja Thomas Törnroos – luvassa on käytännönläheisiä luentoja rumpalin ja basistin yhteistyöstä ja miten komppiparit saadaan toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sitten treenataan, treenataan ja treenataan.

Vinkatkaa leiristä myös tutuille rumpaleille, niin pääsette itsekin jammailemaan yhdessä iltaisin. Bassottelu on ihan parasta!

Leiriin sisältyy ennakkotehtävät, jotka lähetetään ilmoittautuneille valmisteltaviksiksi ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ajankohta

sunnuntai 5.6.2022 – perjantai 10.6.2022

Kurssi alkaa sunnuntaina 5.6.2022 klo 16.00 ja päättyy perjantaina 10.6.2020 klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettaja

Leirin sisällöstä ja opetuksesta vastaa free lance -muusikko Tomi Harrivaara, joka toimii Porin Palmgren -konservatorion bassonsoiton lehtorina ja soittaa/opettaa sekä kontra- että sähköbassoa.

Hinta

Kurssin hinta on 370€/hlö (koulutus ja kurssiohjelman mukaiset ateriapalvelut). Huom! majoitus erikseen.

Sunnuntaina 5.6.2022 ei ole ateriapalveluja Otavan Opistolla, vaan jokaisen tulee huolehtia ruokailustaan itse.  Asuntolan keittiöt ovat käytettävissä, Otavan K-kauppa ja Sale ovat avoinna myöhään iltaan – Otavan keskustassa palvelee myös Bar & Bistro Route 431, Otavantie 1, 50670 Otava.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille alla olevan sähköisen lomakkeen kautta; koko kurssimaksu 370 e/hlö (sis. varausmaksu) ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhdeydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100 e/hlö); varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruttamaan kurssin.

Kurssimaksun (ei sis. majoitusta) voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Smartum- tai Edenred- sovelluksilla tai ePassilla (kulttuuri). Kysy lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi

Majoitus

125€/2hh (5 yötä, sis. aamiainen)
225€/1hh (5 yötä, sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

HUOM! Kurssi toteutuu, muutama paikka vielä vapaana – ilmoittautua voi alla olevan linkin kautta 10.6.2022 saakka!

Ilmoittautuminen 15.5.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu tästä

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2022 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.