fbpx

Biisien sävellys- ja sanoitusleiri 19.-22.6.2023 (Otava)

19.-22.06.2023

Oletko haaveillut oman biisin tekemisestä? Kenties pöytälaatikossasi tai kännykän muistiinpanoissasi on jo tekstejä tai sävellyksenalkuja, joista olisi kiva saada aikaiseksi oikea biisi? Mitä se vaatii – miten päästä alkuun ja kuinka viimeistelet biisin valmiiksi?  Uskallatko päästää biisisi lentoon?

Otavan Opiston sävellys- ja sanoitusleirillä etsimme yhdessä vastauksia näihin kysymyksiin!

Leirin tavoitteena on rohkaista jokaista löytämään biisinteon riemu – leirillä toimimme toisillemme oivana ja armollisena vertaistukena. Leirin opettajien ja toisten leiriläisten seurassa saat turvallisesti tuulta laulujesi siipien alle.

Leirillä harjoittelemme yhdessä biisilyriikan rakentamista ja muokkaamista sekä erilaisia tapoja säveltää tekstit lauluiksi. Leirin lopuksi jokaisella on laulu kotiin viemisiksi – tai useampikin.

Biisileiri sisältää päivittäisiä ryhmätunteja molempien opettajien johdolla. Tutustumme erilaisiin tapoihin tuottaa laululyriikkaa harjoitusten avulla ja muokkaamme leirin aikana tekstejä lauluiksi. Ryhmätunneilla perehdymme myös laulumelodian säveltämiseen sekä biisin soinnutukseen, rytmiikkaan ja sovittamiseen.

Tule viettämään inspiroiva leiriviikko Otavaan riippumatta siitä oletko vasta-alkaja vai jo hieman kokeneempi biisinikkari – kynnykset ovat leirillä niin matalia, että niiden yli pääset helposti sävelten siivin!

Ajankohta

maanantai 19.6.- torstai 22.6.2023

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Opettajat

Leirin sisällöstä ja opetuksesta vastaavat pianisti, säveltäjä, sanoittaja Minna Miettinen ja muusikko, musiikkipedagogi, kitaristi Teemu Seppälä.

Hinta

Kurssimaksu on 345/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat). Huom! Majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen vahvistetaan ilmoittautumalla kurssille sähköisesti alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan kurssin varausmaksun (100€/ilmoittautuminen, sis. kurssin hintaan); varausmaksu ja jäljelle jäävä kurssimaksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan kurssin jälkeen.

Kurssimaksun ja majoituksen voi myös maksaa kurssin aikana käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla, SmartumPay- tai Edenred-sovelluksilla kokonaan tai osissa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa:

135€/1hh (3 yötä; sis. aamiainen)

60€/2hh (3 yötä; sis. aamiainen)

Majoitustoiveita pyritään noudattamaan, mutta eri majoitusvaihtoehtoja on tarjolla rajallisesti.

Lisäyö-majoittumisen mahdollisuudesta tulee tiedustella hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Lisäyö maksaa 25 €/hlö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 15.5.2023 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä sitoudut maksamaan varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 15.5.2023 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.