Somemanagerin Master Class

Syvennnä osaamistasi sosiaalisessa mediassa ja johda yhteisöjäsi maestron lailla!

Suosittu Somemanagerin peruskurssi saa jatkoa! Somemanagerin master class -kurssilla syvennetään sosiaalisen median osaamista sisällöntuotantoon, analytiikkaan ja tutustutaan podcastien tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kenelle?

Kurssi on avoin kaikille, joilla on hyvä perusosaaminen sosiaalisesta mediasta. Kurssi soveltuu erityisen hyvin jatkokoulutukseksi Otavan Opiston Somemanagerin peruskurssille. 

Kurssin rakenne

Kurssi koostuu neljästä moduulista. Jokaisen moduulin aikana on sekä lähitapaaminen että tuettua etäopiskelua. Etäopiskelun aikana osallistuja työstää omaa sosiaalisen median tekemistään. Etäopiskelun aikana apua ja tukea saa kouluttajien lisäksi muilta kurssilaisilta. 

Koulutus sisältää viisi koulutuspäivää 8.9.2020 – 27.1.2021. Koulutukset järjestetään Otavan Opistolla Mikkelissä.

Jokaiseen moduuliin valmistaudutaan etukäteen lähetettävien ennakkotehtävien avulla. Ennakkotehtävät saattavat pitää sisällään esimerkiksi kurssilla tuotettavien sisältöjen käsikirjoitusta tai erilaisten some-sisältöjen tekemistä. Koulutuspäivien väleihin sijoittuu itsenäistä etäopiskelua, jolloin jokainen pääsee viemään kurssin opit omiin somekanaviinsa. Etäopiskelun ohjaus tapahtuu kurssille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli)

Laajuus

Koulutuksen laajuus on 12 ov. Koulutuksen kaikilla lähijaksoilla (4 kpl) on läsnäolovelvollisuus (edellytys osallistumistodistukselle).

Koulutuksen aikataulu

Moduuli 1: 18.8.–9.9.2020 Kohderyhmä ja sisällöt

Lähiopetus ti–ke 8.–9.9.2020 klo 10–18 – kumpanakin päivänä sama aikataulu?

Ensimmäisissä koulutuspäivissä paneudutaan siihen, mitä sosiaalisen median eri kanaville kuuluu syksyllä 2020. Koulutuspäivien aikana käydään läpi viimeisimmät sometrendit ja kanavakohtaiset uutuudet. Jokainen kurssilainen pääsee syventämään ymmärrystään omasta asiakaskunnastaan ja luomaan omille kanavilleen astetta tavoitteellisemman sisältö- ja julkaisusuunnitelman.

Moduuli 2: 10.9.–28.10.2020 Kuva- ja videosisällöt

Lähiopetus ti torstai 28.10.2020 klo 10–18

Toisessa moduulissa paneudutaan syvemmälle kuva- ja videosisältöihin, ja niiden kanavakohtaiseen optimointiin sekä videoiden tekstittämiseen. Erityisesti kurssipäivässä tarkastellaan Instagram Storiesin sisältöjä, käsikirjoittamista, tuotantoa ja mainontaa.

Moduuli 3: 29.10.2020 – 10.12.2020 Tavoitteet ja mittaaminen

Lähiopetus to 10.12.2020 klo 10–18

Kolmannessa moduulissa paneudutaan sosiaalisen median analytiikkaan ja dataohjautuvaan markkinointiin. Koulutuspäivän aikana paneudutaan tarkemmin Facebook-mainontaan ja tutustutaan uudelleenmarkkinointiin eli sosiaalisen median tageihin ja pikseleihin.

Moduuli 4: 11.12.2020 – 27.1.2021 Osallistaminen ja vuorovaikutus

Lähiopetus ke 27.1.2021 klo 10–18

Neljännessä moduulissa tutustutaan podcasteihin. Lähikoulutuspäivän aikana käydään läpi podcastin mahdollisuudet, tuottaminen ja jakelu sosiaalisessa mediassa. Päivän kouluttajana toimii Jaksomedia (www.jaksomedia.fi).

Kouluttajat

Kurssin kouluttajana toimivat Sara Miesmaa ja Jenna Ojala Siliä Oy:stä, joka kouluttaa sosiaalisen median vuorovaikutustaitoja ja yhteisömanagerointia sekä tuottaa sosiaalisen median sisältöjä videon, kuvan, tekstin ja vaikuttajayhteistöiden keinoin. Sara ja Jenna vastaavat useiden eri sosiaalisen median sivustojen ja yhteisöjen ylläpidosta. Kokemusta löytyy erityisesti kuluttaja- ja B2B-kanavien vuorovaikutuksesta, yhteisöjen osallistamisesta yhteiseen sometekemiseen sekä videoviestinnästä. Siliä Oy on koordinoinut Otavan Opiston somemanagerikursseja useita vuosia.

Hinta

Koulutuksen hinta on 840€/hlö (sis. opetuksen ja koulutusohjelman mukaiset ruokailut). Huom! Majoitus erikseen.

Opiskelupaikka varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä joko välittömästi verkkopankissa tai laskulla; jäljelle jäävä maksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan ennen kurssin alkua.

Maksut voi maksaa myös koulutuksen ensimmäisen lähijakson aikana Otavan Opistolla käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä tai SmartumPay-sovelluksella.  Kysy lisätietoja:

Koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään 12 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Majoitus ja ruokailut

Koulutuksen aikana on majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa kahden hengen huoneissa 1hh/50€/hlö/yö tai 25 €/hlö/yö (sis. aamiainen). Tiedustele vapaita huoneita hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua

Kaikki ruokailut tarjoillaa Otavan Opiston ruokalassa koulutustilan kanssa samassa pihapiirissä.

Lisätiedot

Sähköpostitse kurssit@ otavanopisto.fi tai puhelimella 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 18.8.2020 mennessä ilmoittautumislomakkeella.Ilmoittaudu tästä

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 18.8.2020 tapahtuneesta peruuttamisesta/koulutuksesta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta osallistumismaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan osallistumismaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.