fbpx

Luontokuvaajan Master Class -jatkokoulutus (yleiskuvaus)

Luontokuvauksen aatelia – Luontokuvaajan Master Class -jatkokoulutus

Luontokuvaus on paljon muutakin kuin hienojen kuvien ottamista kansallismaisemien auringonlaskuista ja -nousuista. Kovalevyilläsi  saattaa odottaa upea kokonaisuus jatkojalostusta odottavia tiedostoja, joista voit koota itsellesi mieluisan kuvaesityksen, teoksen tai näyttelyn yleisön ihailtavaksi.

Koulutus koostuu koko Master Class-ryhmälle yhteisesti annettavasta lähiopetuksesta, verkko-opetuksesta sekä henkilökohtaisesta verkko-ohjauksesta, kuva-analyyseistä ja monipuolisista oppimistehtävistä. Kukin opiskelija perehtyy koulutuksen aikana itse valitsemansa luontokuvauksen tai julkaisutoiminnan aihe-alueeseen.

Kenelle

Koulutus soveltuu luontokuvauksen perusasiat hallitseville aktiiviluontokuvaajille, jotka haluavat syventävää tietojaan ja taitojaan luontokuvauksen koko skaalasta, luonnontuntemuksesta sekä oman kuvamateriaalin hyödyntämisestä mahdolliseen  julkaisuun saakka. Myöskin kuvaajat, jotka haluavat syventää edelleen kuvallista, luovaa ja taiteellista näkemystään, löytävät uusia inspiraation lähteitä ja välineitä oman taiteellisen näkemyksensä vahvistamiseen.

Monimuoto-opiskelua

Koulutus koostuu yhteisestä verkko-opetuksesta ja verkkoistunnoista, yksilöllisestä verkko-ohjauksesta, tuetuista ja ohjatuista oppimistehtävistä sekä lähijaksoista, jotka ovat yhdessä sovittavia kuvausmatkoja sopiviin kuvauskohteisiin.

 Vaikuta Master Class-koulutuksen sisältöön!

Mitkä luontokuvauksen aihealueet kiinnostavat sinua eniten ja miten haluaisit syventää niissä omaa osaamistasi? Tai onko sinulla mielessäsi innostavia kuvauskohteita tai –paikkoja, joissa et ole vielä vieraillut?  Voit vaikuttaa vielä tulevan Luontokuvaajan Master Class-koulutuksen sisältöön – kerro meille koulutustoiveesi sähköpostilla osoitteeseen kurssit@otavanopisto.fi  ja liitä mukaan yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisenä koulutuksen avautumisesta.

Seuraava Luontokuvaajan Master Class -jatkokoulutus avautuu keväällä 2024 ja siitä tiedotetaan Otavan Opiston koulutuskalenterissa

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä: Paavo Hamunen, p. 045 124 2909

Lisätietoja koulutuksen toteutuksesta: kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565

Kuvat Paavo Hamunen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.